dimecres, 5 de juliol del 2017

Estiu a les Biblioteques de Mataró



Estiu ple d'activitats a les Biblioteques de Mataró

La Xarxa de Biblioteques de Mataró, integrada per la Biblioteca Pompeu Fabra i la Biblioteca Antoni Comas, ofereix una àmplia programació durant aquest estiu a través de dos cicles: “Empedrat de contes” i “Capvespres als Jardinets”.
Durant els mesos de juliol, agost i setembre s’han programat una trentena d’activitats diverses com ara hores del conte, activitats literàries i concerts.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Empedrat de contes

El cicle “Empedrat de contes” ofereix espectacles de petit format de música, titelles, circ i teatre durant els mesos de juliol, agost i setembre als jardins de les dues biblioteques.
En aquesta 7a edició s’ han programant 25 hores del conte especials. La biblioteca Pompeu Fabra oferirà aquesta programació especial cada dimarts, a les 18 h; la Biblioteca Antoni Comas ho farà els dimecres, a les 19 h, els mesos de juliol i agost, i el mateix dia però a les 18 h durant el mes setembre.
La novetat d’enguany seran les dues sessions de l’hora del conte en anglès, el dimecres 12 de juliol, a les 19 h, a la biblioteca Antoni Comas i el dimarts 5 de setembre, a les 18 h, a la biblioteca Pompeu Fabra. El dimarts 29 d’agost a la biblioteca Pompeu Fabra, Eva Gavaldà oferirà l’espectacle El sons robats dins del projecte Parcs i Biblioteques... naturalment!
Consulta la programació aquí.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Capvespres als jardinets

El cicle “Capvespres als Jardinets” arriba a la 5a edició amb una programació dirigida a públic adult  que conté espectacles íntims, de petit format, de música i literatura en un entorn relaxat i acollidor com és el cas dels jardinets de la biblioteca Pompeu Fabra.
Totes les activitats són d'accés lliure i gratuït, excepte la Nit de contes eròtics que cal recollir invitació gratuïta entre els dies 3 i 18 de juliol a Direcció de Cultura, Biblioteca Pompeu Fabra o Biblioteca Antoni Comas.
Vine!! Els jardinets t'esperen!!
Consulta la programació aquí.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

LECXIT

La Xarxa de Biblioteques de Mataró i la Fundació Hospital han  iniciat la campanya de recerca de voluntariat per la tercera edició del projecte LECXIT, lectura per a l’èxit educatiu. Aquesta campanya va adreçada a totes les persones que vulguin encomanar el gust per a la lectura a un infant. Un cop a la setmana, un voluntari comparteix amb un alumne una hora de lectura. Els voluntaris només han de saber llegir en català i tenir ganes d’acompanyar l’alumnat en els seus progressos educatius.

Les persones que vulguin formar part d’aquest projecte, han d’adreçar-se a la Fundació Hospital (www.activatvoluntari.org/App: voluntariat fundació hospital/ 93 741 91 60). El programa està previst que comenci el mes d’octubre i acabi el mes de juny.

Aquí trobaràs més informació del projecte.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques
Canvis en la subscripció
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletinsd’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu comptedel Catàleg Aladí.
Xarxa de Biblioteques
Municipals
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat