dilluns, 5 de juny del 2017

Tot el que no et pots perdre aquest DigitalJuny!!!

.
.
.
.

T'hi convidem!!!!

Exposició Björk Digital al CCCB

El CCCB vol convidar-vos a la pre estrena de l'exposició Björk Digital el dia 13 de juny a les 16:20. Només tenim 25 entrades! Per participar, heu d'estar subscrits/es a aquest butlletí. Si és així, envieu-nos un mail a digital.icec@gencat.cat. Les primeres 25 sol·licituds rebreu les instruccions per anar-hi.

Björk Digital és un viatge emocional i personal per la música i l’univers creatiu de la icònica artista islandesa. Un entorn immersiu de realitat virtual creat per la mateixa Björk amb la col·laboració dels millors artistes visuals del moment. Us ho perdreu?

31 maig - 2 juny

Primavera Pro / On Screen

PrimaveraPro i Primavera Pro On Screen tindran lloc del 31 de maig al 4 de juny al CCCB i el Macba com un espai de reflexió i trobada del sector de la música i la seva relació amb les pantalles.

14 - 17 juny

Sonar+D

Sónar+D és l'esdeveniment a l'entorn de la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals. Se celebra del 14 al 17 de juny i reuneix tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors d'arreu per presentar les futures experiències creatives en música, imatge, continguts interactius i plataformes transmèdia.

8 - 11 juny

B'Ars

b’Ars, Barcelona International Arts & VFX Fair, és una fira altament especialitzada que vol donar un nou enfocament a la indústria dels VFX amb els millors talents creatius de la indústria. L’esdeveniment va dirigit tant a professionals com a estudiants i tindrà lloc del 8 al 11 de juny a Caixafòrum. La nostra selecció

28 - 30 juny

Gamelab

Gamelab és la fira del videojoc i l'oci interactiu que te lloc del 28 al 30 de juny a Barcelona amb un programa de conferències, taules rodones, tallers i activitats de networking amb els principals interlocutors del sector i figures internacionals de primer ordre.

+ Juny Digital

A més dels festivals que us hem destacat, al DigitalJuny també hi haurà tota una sèrie d'esdeveniments, conferències, tallers... al voltant de la cultura digital que no us podeu perdre. Us destaquem alguns però per estar al dia consulteu regularment els itineraris que hem creat al Blog de Cultura Digital, on us proposem uns recorreguts temàtics pels diferents esdeveniments d'acord amb els vostres interessos:
Aquests són els esdeveniments que s'engloben en el marc del DigitalJuny d'aquest any:

Festival OFFF

Els títols de crèdit de l'OFFF Barcelona 2017

Enguany, excepcionalment, el festival OFFF va tenir lloc el mes d'abril i per tant no forma part del DigitalJuny. A l'espera que l'any vinent hi torni no el volem deixar fora d'aquest recull de les activitats del DigitalJuny. Us preentem els seus títols de crèdit, que sabem que encantaran a amants de la coreografia, els efectes especials i, sobretot, la creativitat i la imaginació.
Aquests títols de crèdit han anat a càrrec de l'estudi Vallée Duhamel, de Québec. Esperem que us agradin tant com a nosaltres!!!
Som a les xarxes socials:
Àrea de Cultura Digital. Institut Català de les Empreses Culturals
Passatge de la Banca, 1-3, 08002 Barcelona
digital.icec@gencat.cat
http://blocs.gencat.cat/culturadigital