dilluns, 5 de juny del 2017

Agenda d'activitats del mes de juny

Si no veus la informació, fes clic aquí.

ACTIVITATS DESTACADES DE JUNY
Per a infants

El cantallaire: set ratolins cecs i altres contes i cançons, a càrrec de Ferran Campabadal. Dimecres 14 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. Hora del conte especial amb motiu del Dia Internacional de la Música. El cantallaire ens convidarà a escoltar contes i cançons amb la seva guitarra.

Origami: animals de paper, a càrrec de la cooperativa Abacus. Divendres 16 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra. Aquest mes als Tallers a la Biblio ens refrescarem tot creant un autèntic fons marí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email


Ka-Ke-Ki contes, a càrrec de La Senyoreta. Dimarts 20 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra. Hora del conte especial amb motiu de la Festa de Peramàs-Esmandies. Contes amb l'humor de La Senyoreta un xic particulars. Històries de la Srta. Perleta i els seus objectes.

Contes amb olor a cel blau, a càrrec de Sherezade BardajíLa petita hora del conte (0 a 4 anys) el dimecres 21 de juny a la biblioteca Antoni Comas. Aquesta trobada amb la paraula es una celebració... una festa! Quan la paraula és concreta, divertida, juganera... és imparable. Esn arriba com una fletxa, directa i es queda a viure amb nosaltres.

Puig i Cadafalch, un viatge en el temps, a càrrec de Cia. Patawa. Hora del conte especial Any Puig i Cadafalch el dimecres 28 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas. La Georgina és una científica una mica excèntrica que ha ideat una màquina que permet viathar en el temps en èpoques passades. L'aparició d'un polissó anomenta Puig i Cadafalch farà que passin a ser amics i visquin l'animada història de la vida d'un arquitecte de Mataró.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

El Món de la Imaginació

La Biblioteca Antoni Comas torna a proposar als infants d’entre 3 i 11 anys i a les seves famílies un repte de lectura des d’ara i fins al 5 de juliol. L’activitat consisteix en emprendre un viatge per tres dels països que formen part del Món de la Imaginació.
Gran Dictat del Món de la Imaginació. Dimarts 13 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Antoni Comas.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Cinema Infantil en Català

Iniciem un nou cicle de CINC (Cinema Infantil en Català) amb la projecció de la pel·lícula Brave el dissabte 17 de juny a les 11 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra.
Una jove i valenta princesa guerrera de les Terres Altes escoseses s'enfronta a la tradició per combatre amb el seu arc les bèsties més ferotges.
Apta per a tots els públics. Entrada gratuïta amb aforament limitat.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Nit de la Solidaritat

Les Biblioteques de Mataró participen en l'organització d'actes amb motiu de la celebració dels 20 anys de la Nit de la Solidaritat

Les activitats organitzades:
Històries de la Nel·la, a càrrec d'Eva Ortega. Conte especial el dimecres 7 de juny a les 6 de la tarda a biblioteca Antoni Comas.
Mama Xe xe i la fàbrica dels desitjos, a càrrec de Maria Yepes. Conte especial el dimarts 13 de juny a les 6 de la tarda a la biblioteca Pompeu Fabra.
El fang d'Europa, l'èxode dels refugiats al vell continent. Exposició del 2 al 18 de juny a la biblioteca Antoni Comas.
Cafè ciutat. Exposició del 12 al 30 de juny a la biblioteca Pompeu Fabra.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Butlletí de novetats
Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.
Consulta el nostre butlletí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques