dimarts, 20 de juny del 2017

Club Esportiu Fem Esport Mataró (Club FEM)Diumenge dins del marc d’actes de cloenda dels Jocs Escolars del present curs, va tenir lloc la presentació, com un equip més de la nostra Entitat, a l’equip del Club Esportiu Fem Esport Mataró (Club FEM )
El Club Esportiu Fem Esport Mataró (Club FEM) és una entitat sense finalitat de lucre constituïda el desembre de 2009, fruit de l’aposta de tres entitats mataronines (Fundació el Maresme, GIMM i Fundació Suport) perquè l’esport fos també accessible a les persones amb discapacitat. La Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró dóna suport a l’entitat des del moment inicial de la constitució.
Des d’aquesta temporada l’equip de bàsquet del Club FEM formarà part com un equip més de la nostra entitat, als qui volem donar una bona acollida i alhora una calorosa benvinguda i que es puguin integrar i sentir-se com un equip més de la Secció Esportiva del Centre Catòlic-Unió Esportiva Mataró. Ens consta que als components d’aquest equip estant molt motivats i joiosos per poder-ne formar part.

Enhorabona, Felicitats i por molts anys!!