diumenge, 25 de juny del 2017

Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme

Notícies – Portal d'entitats i Punt del Voluntariat
El dia 27 de juny és el darrer dia per presentar la teva proposta 
22 Jun 2017 09:50 PM 

El dia 27 de juny és el darrer dia per a presentar la teva proposta
Aquesta any, per primera vegada, mataronines i mataronins podran proposar, donar suport i decidir el destí de 500.000 € de la partida d’inversions del Pressupost municipal de 2018. El passat dimarts 22 de maig va iniciar-se la primera fase, la fase de presentació de propostes, que s’allargarà fins al 27 de juny. Durant aquest període …


Darrera setmana per participar al concurs de fotografia a Instagram 
22 Jun 2017 12:49 AM 

Darrera setmana per a participar al concurs de fotografia a Instagram
Ja heu participat al concurs de fotografia a Instagram? Teniu temps per fer-ho fins al 30 de juny. Consulteu les fotografies que ja s’han presentat amb les etiquetes: #junyassociatiu2017 i #participomataro2017 Per a més informació: http://portal.entitats.mataro.cat/participa-al-concurs-i…/


Nova App de Voluntariat de la Fundació Hospital 
20 Jun 2017 09:09 PM 

Nova App de Voluntariat de la Fundació Hospital
Des del projecte Activa’t de la Fundació Hospital ens presenten una eina molt innovadora. En concret s’ha desenvolupat una app de voluntariat, per tal de facilitar el contacte amb els voluntaris de la Fundació Hospital, i poder donar resposta a la creixent demanda de voluntaris. Per descarregar-la tens diferents opcions Descarrega’t des del google play.

AUDIÈNCIA PRÈVIA 
Ara pots adreçar-te al Ple Municipal per exposar precs o preguntes
Abans de cada Ple Municipal Ordinari, habitualment el primer dijous de cada mes, les persones a títol individual o en representació d’una entitat poden exposar precs o preguntes als representants de la ciutat. Per fer la intervenció cal demanar-ho com a mínim 7 dies abans de la celebració del Ple. En cada Audiència prèvia podran fer-se fins a cinc intervencions i tindrà una durada màxima de 30 minuts. L’Audiència prèvia començarà a les 18.30 h.
REGIDOR DE BARRI
Ja has demanat hora al regidor de barri?
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.