dijous, 11 de maig del 2017

Victòria mínima del Mataró Feimat a l'anada de l'eliminatòria de permanencia



Els mataronins superen el Sitges per un sol punt, 66 a 65, i hauran d'anar a guanyar al Garraf

Cabrera ha estat un jugador clau per a la victòria mataronina. Fotos: Daniel Ferrer.

El diumenge a la tarda el Mataró Feimat va jugar el partit d'anada de l'eliminatòria de permanència a lliga EBA davant del Sitges, al Palau Josep Mora. Els de Charly Giralt sabien de la importància que un bon partit d'anada té en una eliminatòria d'aquestes característiques.
El partit ha començat amb un alt ritme d'anotació i amb els visitants una mica més encertats, permetent que, al final del primer quart, dominessin per 3 punts, 21 a 24.
Al segon període, el Mataró s'ha trobat més còmode, sobretot en defensa, i ha pogut remuntar el marcador amb una lleugera diferència favorable, 39 a 35, però amb tot completament obert i sense un pronòstic clar.

Bàsquet Mataró Feimat - SitgesMolt bon ambient al Mora
Segona part bipolar
A la represa, els visitants han sorprès completament els grocs, que no trobaven solucions ofensives i veien com, a poc a poc, el Sitges capgirava el marcador i s'anava allunyant, fent aparèixer els fantasmes de la temporada passada. Al final del període, el marcador era favorable al conjunt del Garraf per 48 a 57.
Però els mataronins encara no havien dit l'última paraula, i gràcies a una gran defensa, que pràcticament va anul·lar per complet els seus rivals, van poder anar remuntant la diferència i, malgrat que el partit va ser molt travat i amb moltíssimes faltes i tirs lliures, van aconseguir capgirar el marcador i endur-se la victòria per un sol punt, deixant l'eliminatòria completament oberta.

Mataró Feimat 66 – 65 Sitges
Mataró Feimat: Diallo (7), Guallar (7), Serratacó (8), Cabrera (12), Ventura (7), Ariño (3), Romero (13), Espiga (6) i Tardio (3). 12 de 25 en tirs de 2, 7 de 24 en tirs de 3 i 21 de 30 en tirs lliures.
Parcials: 21-24, 18-11, 9-22 i 18-8.

Publicat per