dimecres, 3 de maig del 2017

Victòria aclaparadora però insuficient del Mataró Feimat

Els mataronins apallissen el Menorca però la victòria de tots els rivals els obligarà a jugar la promoció

Els mataronins iniciant un contraatac, amb el reaparegut Ariño a la dreta. Foto: Empar Tomàs

Els nois de Charly Giralt van sortir a la pista, el dissabte passat, conscients que no depenien d’ells mateixos per assolir la permanència directa, en qualsevol cas sí que necessitaven la victòria si volien optar a ella.

De bon principi ja es va veure qui realment hi posava ganes a l’enfrontament i, els maresmencs, amb una gran defensa, dominaven al final del primer període per 8 punts de diferència, 17 a 7.

Però no s’acabaria aquí el domini. Al segon quart, tot i que els menorquins van millorar una mica - tampoc era molt difícil –, els locals també van fer-ho amb les seves prestacions ofensives aconseguint que la diferència encara fos més gran en arribar al descans, on els grocs ja dominaven per més de 10 punts, 34 a 19.

Piconadora mataronina al tercer quart
I si hi havia algun dubte de quin equip hi posava més ganes, al tercer quart no hi va haver ni partit. Els menorquins només van ser capaços d’anotar 6 punts, mentre que el conjunt mataroní s’escaparia fins als 22, novament amb Santi Serratacó i Luciano Cabrera d’estilets ofensius. La diferència s’havia eixamplat fins als 31 punts, 56 a 25 al final del període.

L’últim quart va ser de transició i, tot i això, també va caure del costat mataroní, aconseguint el marcador final de 75 a 43. Una victòria que sería insuficient per assolir la permanència directa, ja que tots els rivals mataronins també van vèncer.

D’aquesta manera, els de Charly Giralt es veuran obligats a disputar l’eliminatòria de descens contra el Sitges, tercer classificat per la cua del grup B. La casualitat ha portat als dos equips, que ja es van enfrontar a l’eliminatòria prèvia de la final a 4 d’ascens de Copa Catalunya la temporada passada a repetir enfrontament. Aquest cop, però, amb el factor pista a favor dels del Garraf.

Mataró Feimat 75 – 43 Menorca
Mataró Feimat: Diallo (8), Serratacó (20), Cabrera (15), Vantura (2), Ariño (10), Romero (14), Espiga (2), Tardio (4) i Juanola (-). 25 de 37 en tirs de 3, 3 de 19 en tirs de 3 i 16 de 26 en tirs lliures.