dimecres, 17 de maig del 2017

Newsletter Maig - 2a quinzena

“Una història de la Big Band: 1940-2010”... Després de la seva participació al cicle Liceu Jazz i la seva habitual presència a les nostres jam sessions, la formació que dirigeix Sergi Vergés torna a l’Auditori del Conservatori per interpretar un programa de grans temes i espectaculars arranjaments que recorrerà setanta anys d’història de la música per a aquesta formació.
ENTRADA GRATUÏTA - RESERVES ANTICIPADES

18 / MAIG

Concert de la Liceu Big Band

Compartir    

L’Orquestra Simfònica dirigida per Manel Valdivieso ofereix el seu darrer concert del curs amb un programa de gran interès format per les obres que els alumnes del centre han treballat en un intens període d’assaig i aprenentatge del gran repertori simfònic, i entre les quals destaca el cèlebre Concert per a piano núm. 5 'Emperador' de L. v. Beethoven. Aquesta obra representarà una oportunitat per donar-se a conèixer en el gran repertori orquestral a la que fou Guanyadora del Premi Extraordinari en Interpretació del Conservatori l'any 2016, la pianista Marevna Ortega.
ENTRADA GRATUÏTA - RESERVES ANTICIPADES

25 / MAIG

Concert de L'Orquestra Simfònica
   


El Conservatori del Liceu té la satisfacció de comptar una vegada més amb la presència del compositor Joan Guinjoan per retre-li un càlid homenatge en el marc del cicle Liceu Jove. L'ensemble Liceu XXI sota la direcció de Xavier Pagès, interpretarà en concert dues obres de qui és considerat unànimement un dels grans creadors d’avantguarda de referència internacional, juntament amb peces d’altres d’alumnes de 4t de Composició del centre.

26 / MAIG

Homenatge a Joan Guinjoan

Compartir    

Giorgi Latso és sens dubte un dels grans pianistes i compositors georgians del moment, i s’ha guanyat el prestigi internacional tot fent-se un lloc en el món del repertori centreuropeu clàssic a través d’unes interpretacions qualificades “de referència” i “electritzants”. Gaudeix del concert d’aquest intèrpret excepcional que ha estat alabat per ajuntar “destresa tècnica i lirisme corprenedor” amb un programa amb obres de Liszt, Beethoven, Chopin i Debussy, l’endemà de la seva masterclass al Conservatori del Liceu.
ENTRADA GENERAL: 10€

24 / MAIG

Concert de Giorgi Latso
 

Compartir    

Liceu Cambra us porta una de les veus més versàtils del nostre àmbit operístic, concertístic i de cambra. El polifacètic baríton barceloní Joan Martín-Royo  va estudiar composició, piano, violí i fagot al Conservatori del Liceu, però ha estat el cant el que l’ha fet convertir-se en una de les figures masculines actuals de més projecció internacional actual. Ara tindreu a l’abast els seus consells i ensenyaments en aquesta nova masterclass.

18 / MAIG

Masterclass amb Joan Martín-Royo

Compartir    

Els diferents conjunts de cambra que han sorgit del Conservatori del Liceu han permès acostar els estudiants a la interpretació conjunta i l’activitat concertística, tant en una notable projecció exterior com en el cicle Liceu Jove del nostre auditori, on ara podreu sentir l’Orquestra de Guitarres, l’Octet de violoncels, el Conjunt de Saxòfons, el Quartet de Flautes i l’Ensemble de metalls, un format de concert diferent a l’habitual i amb un repertori divers que us sorprendrà.

25 / MAIG

Concert amb els Conjunts Instrumentals
 

Compartir    

Tot el talent de les noves promeses del jazz al costat de l’experiència i prestigi d’un convidat de luxe! El saxofonista nord-americà Bill McHenry, col·laborador de luxe del Festival Internacional de Jazz de Barcelona i de referents com Paul Motian o Guillermo Klein, participarà en una de les nostres Jam Sessions al Cafè del Conservatori, on podeu trobar cada dijous el millor jazz al centre de Barcelona.

18 / MAIG

Jam Session amb Bill McHenry

Compartir    

NOTÍCIES

Alumnes del Conservatori del Liceu participen en concert-homenatge “Concepció Badia: les cançons d’una vida” a la Biblioteca de Catalunya, en motiu del 120è aniversari del naixement de la soprano.
El programa Assaig General de Catalunya Música s’emetrà en directe des de l’Auditori del Conservatori del Liceu el proper dimecres, 10 de maig com a part de la programació especial del 30è aniversari de l’emissora.

ÚLTIMS VÍDEOS 

La Liceu Big Band  recorrerà 70 anys de la història de la música per aquesta formació, vine el proper 18 de maig i contagia't de l'esperit genuí de les Big Band amb els nostres alumnes dirigits per Sergi Vergés.

Si t’agrada el món dels quartets de corda, ara pots tornar a escoltar les impressions dels membres del Quartet Hagen en el seu pas pel cicle LiceuCambra!
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN