dimecres, 17 de maig del 2017

Fes-te voluntari/a!



Benvolgudes i benvolguts,
Com a una de les entitats culturals de la ciutat ens posem en contacte amb vosaltres per demanar-vos col·laboració per ajudar a difondre la campanya de voluntariat de Les Santes entre els vostres membres.
L’objectiu és aconseguir 300 persones que col·laborin donant suport a diferents actes de Les Santes a través de serviments, muntatges, desmuntatges, serveis d’ordre a les dormides o el repartiment de programes de mà, entre d’altres.
Aquestes accions ja fa anys que es realitzen, però la voluntat de la Direcció de Cultura és donar a conèixer més les tasques en les que es pot col·laborar i engrescar a la participació activa en l’organització de la festa.
Us enllacem el formulari d’inscripció que també podreu trobar a www.lessantes.cat. Estan detallats tots els actes i les funcions a realitzar en cada cas. Us podreu inscriure fins el 7 de juliol.
Us adjuntem el cartell de la campanya per tal que en pugueu fer difusió a la vostra entitat. Us en farem arribar en format paper per penjar-los a les cartelleres.
Esperant la participació dels membres de la vostra associació, us donem una altra vegada les gràcies per la feina que feu per la ciutat i la nostra cultura. 
A Mataró, 12 de maig de 2017