dijous, 4 de maig del 2017

El Platges s’exhibeix davant del Viladecans

Amb la victòria s’asseguren jugar la final a quatre d’ascens

Les noies d’Adrià Castejón sabien que amb una victòria davant del Viladecans es classificaven per disputar la fase d’ascens a Lliga Femenina 2 i van sortir mentalitzades per aconseguir-ho.

Des del primer minut ja es van mostrar superiors al seu rival i com a mostra al final del primer quart ja dominaven per 7 punts, 16 a 9.

Però no s’acabaria aquí la superioritat, al segon període encara millorarien més les seves prestacions jugant, segurament, un dels millors quarts de la temporada mentre enfonsaven les de Viladecans en el marcador. Un espectacular 24 a 10 que deixava el partit sentenciat al descans, 40 a 19.

Segona part de tràmit
A la represa i amb la feina feta, el conjunt groc es va limitar a controlar les envestides de les seves rivals. De tota manera, mantindrien la diferència en el marcador, finalitzant el partit 70 a 49.

La victòria assegura l’accés a la final a quatre d’ascens en quarta posició, ja que la victòria del Gramenet contra el Cerdanyola impedeix que matemàticament puguin superar les colomenques. D’aquesta manera, tot i que falta una jornada, les grogues ja saben que el seu rival serà el Barça CBS, un rival temible que només ha perdut un partit en tota la temporada.

Platges de Mataró 70 – 49 Viladecans

Platges de Mataró: Martínez (2), Fuentes (-), Kador (19), Murat (6), A. García (3), Magriñá (12), E. García (-), Alises (-), López (-), Harris (13), Butler (11) i Keohe (4). 25 de 44 en tirs de 2, 4 de 15 en tirs de 3 i 8 de 10 en tirs lliures.
Parcials: 16-9, 24-10, 15-17 i 15-13.