divendres, 12 de maig del 2017

Derrota intranscendent del Platges de Mataró a la pista del GEiEG

Les mataronines ja tenien assegurada la quarta plaça de Copa Catalunya

Després d'aconseguir la classificació per a la Final a Quatre d'ascens a Lliga Femenina 2, el Platges de Mataró encara havia de disputar l'última jornada de la segona fase desplaçant-se a Girona per enfrontar-se al GEiEG, en un partit intranscendent per als seus interessos.
Les d'Adrià Castejón ja es van desplaçar amb una gran quantitat de júniors a l'equip pensant més en l'enfrontament davant el Barça CBS de la pròxima setmana a les semifinals de la Final a Quatre.
Tota la primera part de l'enfrontament va ser molt igualada, amb petita iniciativa visitant inicial i reacció local al segon quart. Al descans, un sol punt de diferència per a l'equip gironí, 28 a 27.
Desconnecten en l'últim quart
A la represa, les grogues es van mantenir en el partit i, fins i tot, aconseguint la igualada abans del final del tercer període, empatant a 44. El partit s'hauria de decidir a l'últim quart.
I a la recta final, la intensitat local per intentar finalitzar amb victòria va sorprendre el conjunt mataroní, que tampoc s'hi jugava res, i amb un parcial contundent de 24 a 9, van acabar perdent per 15 punts, 68 a 53.
Ara arriba el torn de preparar-se bé per a l'enfrontament contra el Barça CBS per intentar donar la sorpresa i buscar l'ascens a Lliga Femenina 2.

GEiEG 68 – 53 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Fuentes (-), Kador (17), Gómez (3), Murat (2), García (-), Magriña (2), Alises (-), López (-), Harris (13), Lasheras (-), Butler (16) i Martínez (-). 14 de 38 en tirs de 2, 4 de 20 en tirs de 3 i 13 de 17 en tirs lliures.
Parcials: 11-14, 17-13, 16-17 i 24-9.