divendres, 21 d’abril del 2017

Un Sant Jordi molt mataroní

Un Sant Jordi molt mataroní


Aquest Sant Jordi els lectors podreu trobar fins a 30 obres escrites per autors mataronins. Entre les novetats editorials amb segell mataroní hi trobem escrits de diferents gèneres literaris.
Hi haurà novel·la històrica i assaigs històrics que recorden el passat històric fabril de Mataró o de la Guerra Civil i la Primera Guerra Mundial. Podrem llegir ficció per adults, però també narrativa infantil i juvenil. Podrem gaudir de poesia; descobrir fotos de carrers i imatges antigues de la ciutat, així com de l’ermita de Santa Rita. I ens podrem il·lustrar amb algun llibre mèdic i algun de cuina. Així que ja sabeu, podeu triar i remenar per gaudir dels millors llibres escrits per autors de casa. Teniu opcions ben diverses.
Els autors/es de Mataró d’aquest Sant Jordi són: Josep BalateuJordi CarbonellLola CasasFrancesc CastanyerMarta CastellsMaria Coll Pigem , Josep Antoni CortésJosep M. Cusachs i Clarà, Maria EscalasMarta Garzas, Pilar González-AgàpitoJoan Carles González PujalteNicolau GuanyabensMiguel Guillén BurguillosJosep Maria de la Hoz, Pep IllaEmília IllamolaOriol MarfàMarieke MaerevoetCarmen MecaBel OlidTeo Perea, Joan Safont PlumedAntonio PratsEnric Puig GiraltEnric Puig PunyetMercè PujadasSalvador Riera i Care Santos.



logo


Direcció de Cultura -  Agenda -  Museus i exposicions -  Teatre i dansa -  Música 
Festes i tradicions -  Lletres i biblioteques -  Cinema i audiovisual -  Ciutat i territori  
No veus correctament aquest correu?Nota legal