dijous, 20 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017

Si no veus la informació, fes clic aquí.
SANT JORDI A LES ESCOLES
Les escoles visiten la biblioteca! De dimarts 18 fins divendres 28 d'abril.
Cada any, durant una quinzena i coincidint amb la celebració de Sant Jordi, les Biblioteques de Mataró ofereixen una programació específica de foment de la lectura dirigida als centres educatius de la ciutat, amb una variada oferta de tallers i sessions de contes.

 
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
CONTES ESPECIALS
Escudella de poemes a càrrec de L'Estenador Teatre. Dimarts 18 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. Les endevinalles, els personatges fantàstics, i les petites historietes amanides amb titelles són els ingredients d'aquesta suculenta: Escudella de poemes. 


Margarideta, lleva't de matí a càrrec de La Tabola. La petita hora del conte pels més menuts (de 0 a 4 anys). Dimecres 19 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Cançonetes, històries i ballmanetes acompanyats de l'acordió i jocs fins que la Margarideta es llevi de matí. 


Cargols galàctics a càrrec de Pep Sivilla-Bosch. Dimarts 25 d'abril a la Biblioteca Pompeu Fabra. Les galàxies es desenrosquen, com un cargol. Els cargols treuen banya, quan es banyen, quan cau aigua, quan plou (i no fa sol). Contacontes i bells encontres amb harmònica i guitarra.

Sant Jordi a la cova del drac a càrrec de Vivim del Cuentu. Dimecres 26 d'arbril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. La llegenda de Sant Jordi capgirada com un mitjó. Un relat de sorpreses i molt d'humor, amb una princesa valenta, intel·ligent i decidida com a protagonista.
 
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
LES BIBLIOTEQUES A LA PLAÇA
Les Biblioteques de Mataró estaran al mercat de llibres de Sant Jordi de la plaça Santa Anna des del 21 al 23 d'abril.

Biblioteca a cel obert. Divendres 21 d'abril a la plaça Santa Anna de 1/4 de 10 a 2/4 d'1 del matí i de 3 a 4 de la tarda. Espai de descoberta de llibres. Activitat adreçada a grups d'escoles bressol, escolars d'educació infantil i primer cicle d'eduació primària. Cal inscripció prèvia.
Lectura en veu alta. Divendres 21 d'abril a la plaça Santa Anna de 1/4 de 10 a 2/4 d'1 del matí i de 3 a 4 de la tarda. Espai de lectura i interpretació de contes, d'alumnat d'eduació primària i d'educació secundària. Activitat adreçada a públic infantil i juvenil.
L'hora del conte a la plaçaPuig i Cadafalch, un viatge en el temps a càrrec de la Cia. Patawa. Divendres 21 d'abril a les 6 de la tarda a la plaça Santa Anna.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
SANT JORDI CRIMINAL
Des de la Biblioteca Antoni Comas hem organitzat diverses activitats especialitzades en el gènere negrocriminal amb l’objectiu d’apropar escriptors, lectors i amants d’aquest gènere.

Assassinat a la biblioteca Antoni Comas. Dimarts 25 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas a càrrec de Vicente Corachán Salinas, detectiu privat, criminalista, perit cal·ligràfic, director de seguretat i escriptor. Activitat lúdica, tipus gimcana, amb un ambient al més pur estil Agatha Christie.

Presentació dels llibres Flor seca, de Graziella Moreno i Olga, de Vicente Corachán. Dijous 27 d'abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas a càrrec dels seus autors.
Migdia literari: Mataró és Criminal. Dissabte 29 d'abril a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Comas a càrrec de l'associació d'escriptors mataronins Planeta Lletra. Presentació de la seva última publicació.
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques