dilluns, 3 d’abril del 2017

Newsletter Abril

Si t’agrada Stravinsky i el vols sentir interpretat en una de les millors sales de la ciutat, el cicle Liceu Cambra et porta una proposta imprescindible de la mà dels professors Emili Brugalla i Vesko Stambolov. Un duo pianístic d’altura en homenatge al compositor rus, a través d’un programa que culmina amb La Consagració de la Primavera.

04 / ABRIL

EMILI BRUGALLA I VESKO STAMBOLOV 
In memoriam Stravinsky


Compartir    

Els alumnes del Conservatori del Liceu becats per la Fundació de Música Ferrer-Salat mostraran al públic tota la seva excel·lència interpretativa en un concert dins del cicle Liceu Jove. Una vetllada musical de gran interès amb onze formacions cambrístiques integrades pels joves músics amb més talent, als quals aquestes beques possibiliten la seva formació per esdevenir els grans intèrprets del futur.

05 / ABRIL

CONCERT JOVES PROMESES Fundació de Música Ferrer-Salat
 

Compartir    

Dues simfonies, un divertiment i un quartet amb piano! La 7a Temporada de la Kaimerata culmina aquest abril amb dos concerts que tanquen el recorregut d’aquesta formació, liderada pel violinista i professor del Conservatori Kai Gleusteen, per l’obra de W. A. Mozart. El primer concert, a més, té l’interès afegit de comptar amb la presència de l’Orquestra de Cambra del Conservatori del Liceu.

06 / ABRIL

KAIMERATA: Simfonia concertant i no-concertant 

Compartir    

20 / ABRIL

KAIMERATA: Divertimento a tres i quatre

Compartir    

Aquest abril arriba al Conservatori del Liceu una llegenda viva de la música, tota una vida dedicada a la interpretació i a l’ensenyament. El saxofonista Jean-Marie Londeix, qualificat com “un dels grans músics del nostre temps” per Edison Denisov, ha deixat una empremta profunda en els seus deixebles i als compositors que li han dedicat més d’un centenar d’obres. Descobreix en la seva masterclass tota la saviesa d’un dels pioners del saxòfon modern.

20 / ABRIL

MASTERCLASS AMB
JEAN-MARIE LONDEIX
 

Compartir    

Cada dijous, amants del jazz de totes les edats tenen una cita al centre de Barcelona on poder escoltar els millors intèrprets del gènere en un ambient incomparable. Descobriu les Jam Sessions al Cafè del Conservatori, liderades pels nostres professors tocant colze a colze amb els estudiants del centre. Aquest abril, podreu veure la profunda i evocativa contrabaixista Giulia Valle i el guitarrista argentí Dani Pérez.

DIJOUS / ABRIL

JAM SESSIONS AMB GIULIA VALLE I DANI PÉREZ

 
Compartir    

NOTÍCIES

L’Amika Kvartet, format per becaris de la Fundació de Música Ferrer-Salat, s’endú el Primer Premi del XII Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, el Duet 2.26 guanya el Segon Premi i el Trio Ékate una Menció d’Honor.
César Cortés, alumne de màster, guanya el Tercer Premi del concurs de cant Josep Palet que forma part dels actes de commemoració del 140è aniversari del cèlebre tenor martorellenc, i que el durà a participar al cicle M’Classics.

Els alumnes de piano del Conservatori del Liceu oferiran recitals de piano a l’intercanviador de metro d’Universitat i participaran a La Marató del Piano a la Plaça Reial, en el marc de l’OFF Concurs del Maria Canals
Una solista i tres formacions integrades per alumnes i ex-alumnes del Conservatori del Liceu participaran a l'Emergents Music Festival de l'Auditori de Barcelona, amb la presència de joves talents del panorama nacional i internacional.

ÚLTIMS VÍDEOS 

Carlos Álvarez és un dels barítons verdians més estimats a l'escena internacional. Vam poder gaudir dels seus ensenyaments en una masterclass de luxe. Descobreix les seves impressions!

El clarinetista francès Olivier Patey va passar pel cicle Liceu Cambra per oferir una masterclass als alumnes del Conservatori. Vols saber com ho va viure aquest músic qualificat per Daniel Harding com “un músic d’infinit equilibri i fantasia”?
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Google Plus
CONSERVATORI DEL LICEU
Nou de la Rambla, 88
Barcelona 08001 SPAIN