dimecres, 12 d’abril del 2017

El Platges Mataró guanya el Basket Almeda i entra als llocs de play-off d'ascens

Sergi Ruiz
El Platges Mataró entra en els llocs de play-off d’ascens després de guanyar a la pista del Basket Almeda per 46 a 63. Un partit en què les mataronines van anar sempre per davant al marcador. Les d’Adrià Castejón s’imposaven al primer parcial 3 tres punts. Un avantatge que augmentava fins els 12 punts a la fi del segon període, arribant al descans amb un 15 a 27 al marcador. El màxim avantatges de les mataronines arribaria a l’inici del tercer quart, quan li van treure 20 punts a l’Almeda. El conjunt de Cornellà de Llobregat va retallar mínimament les distàncies, però no va poder revertir el resultat. Una victòria que Adrià Castejón, tècnic del Platges Mataró, valora com a positiva i que es va aconseguir gràcies a la concentració de l’equip.
Aquesta victòria fa que el Platges Mataró superi l’Almeda a la classificació i a més li guanyi el basquet average. Ara mateix les unionistes ocupen la quarta posició de la taula del grup 3 de la segona fase de Copa Catalunya. Una lloc que els garanteix una plaça per al play-off d’ascens a la Lliga Femenina. A falta de tres jornades per arribar al final, les mataronines els hi esperen tres partits complicats contra el Draft Gramanet (tercer classificat, dos punts per sobre del Platges Mataró), l’Uniliver Viladecans i el GEiEG. Un calendari complicat, però que Adrià Castejón assegura que lluitaran per assegurar la quarta plaça. El proper partit serà contra el Draft Gramanet contra qui intentaran recuperar l’average de 7 punts.