dimecres, 12 d’abril del 2017

El Mataró Feimat planta cara al Martorell, però no pot evitar la derrota

Sergi Ruiz
El Feimat Mataró va perdre aquest cap de setmana per 92 a 71 a la pista del Martorell. Un partit en què els mataronins van anar per davant al partit fins al descans. Els dos primers quarts els de Charly Giralt van plantar cara al Martorell, líder del grup C de lliga EBA. Els unionistes van arribar a la mitja part amb un avantatge de tres punts, després de guanyar el primer quart 18 a 19 i el segon quart per 23 a 25. A la represa el Martorell va millorar en atac i defensa, mentre que els mataronins van empitjorar a les jugades a la zona. El tercer quart el Martorell s’imposava per 22 a 11 i per 29 a 16 a l’últim parcial. D’aquesta manera els de Charly Giralt no podien guanyar a casa del líder. Un partit del qual Giralt valora positivament les dues primeres parts que va realitzar l’equip.
Amb aquesta derrota, el Mataró Feimat torna a ocupar la penúltima plaça del grup C de lliga EBA. Tot i això, a falta de dues jornades per arribar al final de la fase regular de la lliga EBA, els unionistes s’hauran d’enfrontar  a equips complicats com l’Arenys Basquet, cinquè classificat, i al Made in Menorca, tercer classificat. Giralt explica que per intentar salvar-se l’equip haurà de plantar com a la primera part del partit contra el Martorell.
El derbi maresmenc entre l’Arenys Bàsquet i el Mataró Feimat tindrà lloc el 22 d’abril a les 7 de la tarda a la pista arenyenca.