dimecres, 5 d’abril del 2017

El Mataró Feimat tomba un rival directe i apunta a la salvació

Els unionistes guanyen 68-61 el Sant Nicolau i superen els rivals en zona de descens.

FITXA
Diallo (9), Ike (6), Serratacó (13), Cabrera (7), Ventura (16), Romero (4), Espiga (7), Tardío (3), Miralles (3).
El Mataró Feimat segueix mirant cap amunt i diumenge va aconseguir una gran victòria per 68-61 davant un rival directe com el Sant Nicolau de Sabadell. Els de Charly Giralt volen aconseguir la permanència a la Lliga EBA i el primer pas és guanyar als rivals directes tal i com s'està fent. Ara l'equip és quart per la cua, zona de descens encara, però amb millor bàsquet-avarage respecte els tres últims. Es troben a un triomf dels dos que hi ha per sobre i que estan en zona de salvació.

El partit de diumenge va començar amb un equip vallesà molt encertat en el tir i un Mataró Feimat que no acabava de trobar-se còmode en el primer parcial: 13-18. En el segon les coses van canviar gràcies a un encertadíssim Sergi Ventura que va anotar nou punts durant aquest tram i que es va convertir en el far durant aquest tram, on el Feimat va retallar (21-18) i es va posar dins del partit.

Al tercer període es va consumar la remuntada. Molt forts en el rebot defenisu (31 en tot el partit amb Sergi Ventura també liderant aquest aspecte amb 7) i amb un encert anotador important, també des del triple, l'equip va posar-se per davant de set punts i va encarar el darrer tram de partit amb confiança. Allà jugadors com Serratacó i Cabrera van tenir un paper clau per mantenir l'avantatge fins el final amb victòria per 68-61.