dijous, 6 d’abril del 2017

Agenda d'activitats del mes d'abril

Si no veus la informació, fes clic aquí.

ACTIVITATS DESTACADES DEL MES D'ABRIL
Per a infants

There's no place like spaceStorytimeL'hora del conte en anglès a càrrec de Get It English. Una nena somia ser astronauta i poder viatjar per l’espai. Vine i descobreix si aconsegueix realitzar el seu somni! Dissabte 8 d'abril a les 12 de matí a la Biblioteca Antoni Comas.


Escudella de poemes. L'hora del conte especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi a càrrec de L'Estenedor Teatre. Amb les paraules de Miquel Desclot i amb titelles de David Laín, cuinarem un plat de bon menjar i millor pair. Dimarts 18 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email


Margarideta, lleva't de matíLa petita hora del conte (0 a 4 anys) especial Sant Jordi a càrrec de La Tabola. Cançonetes, històries i ballmanetes. Amb la Margarideta ens llevarem un dia ple de sorpreses. Dimecres 19 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.


Sant Jordi a la cova del drac. L'hora del conte especial amb motiu de la Diada de Sant Jordi a càrrec de Vivim del cuentu. La llegenda de Sant Jordi capgirada com un mitjó. Dimecres 26 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email


Lupes de colors: fem un llibre màgicTallers a la Biblio. Farem un llibre màgic amb lupes de colors. Us atreviu a provar-ho? Divendres 28 d'abril a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra.
Per a nens i nenes de 7 a 10 anys acompanyats d'un adult.
Cal inscripció prèvia. Places limitades.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Sant Jordi Criminal

Quarta edició de Sant Jordi Criminal: conjunt d’activitats especialitzades en el gènere negrocriminal amb l’objectiu d’apropar escriptors, lectors i amants d’aquest gènere.


Assassinat a la BAC. Activitat lúdica, de tipus gimcana, com el clàssic joc del Cluedo de detectius, amb un ambient al més pur estil Agatha Christie. A càrrec de Vicente Corachán Salinas, detectiu privat, criminalista, pèrit cal·ligràfic, director de seguretat i escriptor. Dimarts 25 d'abril a les 8 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.

Presentació dels llibresFlor seca, de Graziella Moreno i Olga, de Vicente Corachán. Dijous 27 d'abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas.

Migdia literariMataró és Criminal. L'associació d'escriptors mataronins Planeta Lletra presenta la seva última publicació: Mataró és criminal, amb relats criminals ambientats a Mataró. Dissabte 29 d'abril a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Comas.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les infantils i juvenils
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.
Consulta el nostre butlletí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques