dijous, 27 d’abril del 2017

El Mataró Feimat s'endú un derbi d'infart davant l'Arenys

Els mataronins, gràcies a la victòria, encara mantenen les opcions de permanència directa

Mataró Feimat - Arenys
El passat dissabte el Mataró Feimat es jugava les opcions de seguir aspirant a la permanència directa a Lliga EBA en el derbi davant l'Arenys.
Conscients de la importància de l'enfrontament, la tensió va començar passant factura als de Charly Giralt, que veien com l'Arenys era superior en el primer quart, i marxava per davant al marcador per 19 a 13.
Al segon quart van millorar els mataronins, però encara sense arribar a capgirar el marcador. Una primera part molt travada que finalitzaria 32 a 29.

Reacció i emoció a la segona part

A la represa, els mataronins van sortir conscients de la importància de la victòria i, a poc a poc, seguien fent seu el control de l'enfrontament, i en finalitzar el segon quart el marcador era d'empat a 48.
El darrer període, la igualtat va ser la dominant sense que cap dels dos equips fos capaç de decantar la balança. El gran partit de Cabrera i Romero va ser determinant però, per les opcions dels grocs que, finalment, van ser capaços de fer caure l'enfrontament del costat mataroní en un final d'autèntic infart. D'aquesta manera, el conjunt de la capital del Maresme aconsegueix la segona victòria fora de casa aquest 2017, i ja suma 8 victòries durant l'any.
Arenys Bàsquet 67 – 68 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (13), Guallar (-), Serratacó (11), Cabrera (19), Rodríguez (-), Ventura (5), Romero (18), Espiga (2), Tardio (-) i Traver (-). 21 de 40 en tirs de 2, 4 de 13 en tirs de 3 i 14 de 22 en tirs lliures.
Parcials: 19-13, 13-16, 16-19 i 19-20.