dissabte, 22 d’abril del 2017

El Mataró Feimat se la juga al derbi contra l'Arenys



Els mataronins necessiten guanyar els dos partits que queden si volen intentar aconseguir la permanència directa

Ja només queden dues jornades per al Mataró Feimat. Dues jorandes on es decidirà si haurà de jugar l'eliminatòria de permanència (el penúltim del grup C1 juga contra antepenúltim del C2 amb factor pista per els segons, i a l'inrevés)o si, per contra, podrà arribar a salvar-se directament sense haver de passar per el tràngol.

Els de Charly Giralt necessiten guanyar els dos partits que queden per intentar aconseguir la permanència directa, i el primer assalt serà aquest dissabte 22 a les 19 hores, en jornada unificada, al derbi maresmenc davant l'Arenys.

Recordem que va ser precisament contra l'Arenys al Mora quan es va trencar la terrible mala ratxa que portava l'equip, just al començar aquest 2017, on només es conten els partits per victòries al Mora, ajudats també gràcies al fitxatge del dominicà Cabrera, un pivot que s'ha mostrat absolutament determinant a lliga EBA.

Fora de casa, per això, amb un calendari molt exigent, només s'ha aconseguit vèncer un partit, davant d'un rival directe com és el grup Barna. Ara, si volen somiar amb la permanència assegurada, no els queda cap altre remei que derrotar a l'Arenys aquest cap de setmana de Sant Jordi.

Publicat per
Cabrera va debutar davant l'Arenys a la primera volta. Foto: Arxiu