dimecres, 8 de març del 2017

Tercera victòria consecutiva del Mataró Feimat a la Lliga EBA

Moment del partit entre el Mataró Feimat i el JAC Sants

Tercera victòria consecutiva del Mataró Feimat a la Lliga EBA

Anna Gual
En bàsquet, en lliga EBA, el Mataró Feimat suma una nova victòria i manté la imbatibilitat a la seva pista durant aquest 2017. Els mataronins van sumar una important victòria davant el JAC Sants per 83 a 72 i recuperen posicions fins l’11è lloc de la classificació. Aquesta és la tercera victòria consecutiva per l’equip que entrena Charly Giralt, que una vegada més i després d’un partit molt igualat es va mostrar molt encertat durant l’últim quart. Un encert en el tir, que va combinar amb una molt bona defensa i va deixar al rival amb tant sols 11 punts en aquest últim període.
Els mataronins han aconseguit fer un gir radical de dinàmica des que van començar aquest 2017. Després d’encadenar 9 derrotes consecutives l’equip va encetar l’any guanyat amb l’Arenys Bàsquet i a partir d’aquí ha aconseguit canviar de dinàmica mantenint-se invicte a casa i aconseguint la primera victòria a domicili de la temporada. La confiança que han agafat els jugadors amb aquests resultats és una de les claus del canvi.
Destacar del partit el paper de Jose cabrera sota cistella amb un total de 8 rebots i 15 punts i el d’Ibon Miralles amb 18 punts.
Encara en bàsquet i pel que fa al Mataró Parc Boet de Copa Catalunya, l’equip va guanyar aquest cap de setmana al Sant Narcís per 66 a 55 i es manté com a segon classificat de la lliga empatat a punts amb el líder, el Sant Josep.

PUBLICAT PER