dijous, 9 de març del 2017

Mataró escenari, dissabte passat, de la darrera Jornada Nesquik de promoció del bàsquet formatiu

Mataró escenari, dissabte passat, de la darrera Jornada Nesquik de promoció del bàsquet formatiu

    

La pista del Centre Catòlic Mataró va acollir, dissabte passat 4 de març, unes noves 'JORNADES NESQUIK' creades amb l'objectiu de recolzar durant la present temporada les competicions de les categories de promoció catalanes.
Mataró va acollir la vuitena parada de les Jornades Nesquik amb motiu del matx entre la U.E. MATARÓ A i el JOVENTUT BADALONA FEMENÍ A corresponent a la Fase Regular del Campionat Territorial de Barcelona de Promoció Mini Femení A-1 Trofeu Nesquik. El partit va ser favorable a les jugadors del Mataró, que van sumar la 13a victòria de la temporada.
Finalitzat el duel, les participants de tots dos equips van rebre un obsequi gentilesa de Nesquik.

En el marc dels Campionats de Catalunya de Promoció Trofeu Nesquik s'han creat una trentena de jornades arreu del territori amb partits de categoria Mini on Nesquik està present tot promocionant el bàsquet de promoció i que es poden seguir al web de l'FCBQ, a Twitter a través del hashtag #TrofeuNesquik així com també al Facebook de la Federació.
Aquestes jornades es van iniciar a Lleida al mes de desembre passat i van arribar a diferents localitats barcelonines al gener 2017 (Cornellà de Llobregat, Granollers, Sabadell i Badalona) així com a Tarragona. Les jornades s'allargaran fins al mes de juny tot coincidint amb la celebració de la Fase Final de Catalunya. La propera d'aquestes jornades serà la del proper dissabte 11 de març al matí a la Nau Parc Clot de Barcelona amb l'OUTLETMOTO.COM-C.B. GRUP BARNA 1 i ARACENA - C.B. SANT JOSEP A - CAN KIRIKO com a protagonistes.

publicat per
http://www.basquetcatala.cat/noticies/6359