dijous, 2 de març del 2017

El Platges de Mataró debuta amb victòria a la fase d'ascens

Les mataronines superen el CB Roser a la seva pista amb un ajustat 45-52

Començava la segona fase per al Platges de Mataró al grup d'ascens, després d'haver acabat la primera fase del seu grup en tercera posició. Visitaven la pista de l'històric CB Roser de Barcelona, amb qui empataven en aquest grup buscant debutar amb bon peu.
I el partit no va començar bé per les d'Adrià Castejón, que van veure com el seu rival sortia molt més concentrat i efectiu ofensivament, aconseguint distanciar-se 10 punts al final del primer període, 22-12.
Al segon quart va arribar la primera reacció mataronina, millorant molt tant en defensa com en atac. Com a conseqüència, s'arribava al descans tan sols 3 punts per sota, amb el 31 a 28 que reflectia el marcador.

Reacció definitiva a l'últim quart

A la represa les coses van tornar a empitjorar per a les mataronines, que van veure com un nou parcial de les locals, aprofitant-se dels errors ofensius, les deixava 5 punts per sota abans de començar l'últim període.
Un període on va arribar la reacció definitiva, amb una grandíssima defensa que va anul·lar completament el conjunt local, que només va ser capaç d'anotar 4 punts en tot el període, circumstància que no van desaprofitar les grogues per endur-se la primera victòria en aquesta segona fase.
CB Roser 45 – 52 Platges de Mataró
Parcials: 22-12, 9-16, 10-8 i 4-16.