El Mataró Feimat va superar el Grup Barna el cap de setmana passat i es col·loca en una posició més que interessant per intentar salvar la categoria. Envien els barcelonins a la cua de la taula i escalen fins el 12è lloc, tercers per la cua. Els de Charly Giralt tenen sis victòries i estan a només una dels tres rivals que tenen per sobre, dos d'ells fora del descens de categoria. Precisament l'equip rebrà diumenge el JAC Sants, un d'aquests contrincants. Si guanyen tenen opcions de sortir de la zona de descens per primera vegada en molts mesos. El millor que podia passar al Feimat és la situació en la que es troben: depenen d'ells mateixos.
El partit amb el Grup Barna va ser tens i igualat. Els mataronins es van trobar per sota en el primer parcial (22-19) però van saber igualar les forces en el segon, on l'equip va estar més segur en defensa. Al descans, els unionistes marxaven amb tres punts de desavantatge però tota una mitja part per capgirar el marcador.
A la represa la igualtat va ser la tònica dominant. Els mataronins van tenir més encert en segones jugades i van dominar el rebot amb més seguretat, tant en defensa com en atac, on gairebé van recollir tants rebots ofensius com el Grup Barna defensius. Això va propiciar que l'equip capgirés el marcador amb un Serratacó esplèndid (24 punts) i un Ventura que va tenir el seu gran dia amb 16 punts. En el darrer període i un punt per sobre, els mataronins van fer-se forts en defensa, van saber gestionar l'avantatge i van acabar imposant-se per un 76-80 vital per les seves aspiracions.
publicat per