dimecres, 22 de març del 2017

El Mataró Feimat guanya el Santfeliuenc amb una gran actuació de Cabrera

Sergi Ruiz
El Mataró Feimat aconsegueix una important victòria contra el Santfeliuenc, cuer de la categoria, per 71 a 65. Una victòria ajustada, però que li dóna aire al Feimat per seguir lluitant per sortir de la zona baixa. Un partit que s’intuïa igualat des del principi, amb un primer quart que va finalitzar amb un 19 a 18 al marcador. Al descans, l’avantatge seria augmentaria fins els 6 punts, amb un resultat de 40 a 34 a favor del Feimat. El tercer quart el Santfeliuenc capgiraria el resultat, situant el 54 a 58 al marcador. Els de Charly Giralt, però, amb un gran treball defensiu en el darrer parcial (el Santfeliuenc només va anotar 7 punts) van poder alçar-se amb la victòria.
Un dels herois del partit va ser el dominicà Jose Cabrera, que va disputar els 40 minuts de partit, va anotar 17 punts, va capturar 19 rebots i un 37 de valoració. Per partits com aquest, Charly Giralt qualifica d’indispensable la feina que fa Cabrera.
Una victòria que fa que el Mataró Feimat segueixi somiant amb la salvació i que fa que el públic del Palau Josep Mora a segueixi animant a l’equip. Un factor que Jose Cabrera destaca com una de les claus que els ajuda molt durant els partits.
El proper partit del Mataró Feimat serà contra el Salt, quart classificat. Un partit que es disputarà diumenge a 3/4 de 7 de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports de Salt.