divendres, 17 de març del 2017

20 monuments finalistes + Patrimoni Immaterial de la Humanitat + Mercat de l'Olla i la Caldera

logo Descobrir
Dijous, 16 de març de 2017
Finalistes del monument favorit
ELS 20 MONUMENTS FINALISTES
La crida popular del concurs del monument favorit ha estat un èxit rotund de participació, amb més de 5.000 candidatures rebudes entre les xarxes socials i el web. En total, s'han proposat 332 monuments diferents en aquesta fase. Ara ja tenim la llista dels 20 finalistes i ja pots votar el teu favorit. Entre els que hi participeu amb els vostres vots, sortegem centenars de premis cada setmana!
ESCAPA'T
Patrimoni de la Humanitat

Els patrimonis culturals immaterials dels Països Catalans

Des de l’any 2001, el nostre territori ha anat ampliant el llistat de festes i costums reconeguts per la Unesco. Saps quins són?
Mercat de l'Olla i la Caldera

Mercat de l'Olla i la Caldera de Caldes

El centre històric de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) acull les parades i les activitats del popular Mercat de l’Olla i la Caldera aquest cap de setmana.
Jazz Terrassa

Festival Jazz Terrassa

La capital del Vallès Occidental es converteix en la seu del jazz a Catalunya entre el 15 de març i el 2 d’abril. Torna el popular Festival Jazz Terrassa!
Passió de Cervera

La Passió de Cervera

Comença la Passió de Cervera, reconeguda com la més antiga d’Europa. Un dels esdeveniments teatrals més importants del nostre país.
AMB NENS
Embotits d'Olot

Fira de l'Embotit d'Olot

Fins a setanta parades dels millors embotits, formatges i cerveses artesanes es reuniran a la Fira de l'Embotit d'Olot aquest cap de setmana.
Aitona

Ruta de la Floració d'Aitona

Vols gaudir d'un gran espectacle natural? No cal anar lluny. Aitona, al Segrià, organitza el 18 de març la Ruta de la Floració.
Sant Josep Oriol

Festes de Sant Josep Oriol

Arriben al barri del Pi de Barcelona les Festes de Sant Josep Oriol, carregades de tradicions i novetats. T'ho expliquem a Descobrir.cat.
Falles

Falles al País Valencià

Ja és temps de falles al País Valencià! T'expliquem quines poblacions celebren aquesta festa Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
I A MÉS
Vall del Llobregós
VALL DEL LLOBREGÓS, AL QUIOSC
Últims dies per aconseguir el DESCOBRIR de març al quiosc, dedicat a la Vall del Llobregós. Una escapada primaveral al nord de la Segarra.
COU
GAUDEIX DEL CEL DEL MONTSEC
Al nostre web, t'expliquem els tres nous motius per anar (o tornar) al Centre d’Observació de l’Univers. Els vols descobrir?
Club DESCOBRIR
CLUB DESCOBRIR DE MARÇ
Participa-hi i guanya una visita guiada a l'exposició 'A la vora del mar. Els instruments musicals de la Mediterrània', al Museu Marítim.
Estàs rebent aquest correu perquè t'has subscrit al nostre newsletter. Esperem que no sigui així, però si vols deixar de rebre'ls, pots donar-te de baixa en aquest enllaç.

Política de privacitat

Sàpiens Publicacions. C. Premià, 15, 2. 08014. Barcelona