dilluns, 6 de febrer del 2017

Notícies, recursos... Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme, 3 de febrer de 2017

NOTÍCIES 
Sessió informativa sobre de la convocatòria de subvencions 
22 de febrer, d'11 a 13 h i de 19 a 21 h / Espai Gatassa c. Monserrat Cuadrada, 1. Mataró 
El dimecres 22 de febrer es realitzaran dues sessions informatives per donar a conèixer els trets principals de la convocatòria de subvencions per a entitats d’enguany. Es realitzarà una sessió en horari de matí i una en horari de tarda.
Idees per fer assemblees més participatives, àgils i efectives 
Us presentem un recurs editat per Torre Jussana que pot ser útil per resoldre dubtes sobre el funcionament de l’assemblea a la vostra entitat. Seguir llegint...
Vols fer un voluntariat internacional aquest 2017? 
El voluntariat internacional consisteix en involucrar-se en un projecte durant un període de temps concret per treballar en àmbits tan diversos com la cooperació pel desenvolupament, el respecte als drets humans, la construcció de la pau, les desigualtats socials, etc. Seguir llegint...
RECURSOS PER A ENTITATS 
En el Portal d'entitats trobaràs informació per conèixer quins són els passos a seguir per sol·licitar un espai als centres cívics; conèixer com són els espais per poder-hi realitzar exposicions o bé sol·licitar un despatx compartit.
REGIDOR DE BARRI 
Ja has demanat hora al regidor de barri? 
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona