dimecres, 15 de febrer del 2017

Enric Lucena reinterpreta la Caputxeta Vermella



La Saleta de la Sala Cabanyes proposa a partir d’aquest divendres una reinterpretació de la Caputxeta Vermella amb l’obra “El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta”. Un muntatge escrit i dirigit per Enric Lucena que es marca com a objectiu qüestionar la coneguda historia i també que l’espectador es qüestioni el seu dia a dia. Lucena proposa un canvi de perspectiva, en el conte i en la vida. Com és habitual en l’autor, el muntatge s’impregna d’un esperit de misteri que fa que el públic arribi a la seva butaca sense saber amb què es trobarà. Escoltem Enric Lucena.

Amb “El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta”, Enric Lucena tanca una trilogia al voltant del món del conte. Tres obres que Lucena ha escrit i dirigit i en les que ha comptat amb un repartiment on sempre hi ha hagut Marta de Santos, Toni Luna i Lídia Rovira. Segons detalla Enric Lucena el conte és un bon instrument per tractar temes diversos i d’aquesta manera tanca la trilogia d’obres que ha escrit i dirigit amb aquest gènere.

La trilogia acaba al mateix lloc on va començar, l’Espai Saleta, el març de 2014, amb l’estrena de “Tots els nens juguen seriosament”. A més, fa un any va portar a Barcelona “Valents, imprudents i covards”, una peça que també es va representar en el concurs de Microteatre de Mataró, el novembre passat.

Publicat per
Clara Sanchez