dimecres, 15 de febrer del 2017

El Mataró Feimat planta cara però cau a la pista del líder

Els mataronins no es van despenjar en cap moment però l'experiència local va ser clau al final

El Mataró Feimat visitava el diumenge al matí la pista del líder, el Flanigan Calvià, i ho feia en una espiral més positiva de joc des que l'equip va tornar de les vacances nadalenques. En tot cas, els de Charly Giralt eren conscients que es tractava d'un repte majúscul.
El partit va començar bé pels interessos dels mataronins, gràcies a un primer parcial on es van mostrar superiors als balears aconseguint un petit avantatge de 15 a 19 al final del primer quart de l'enfrontament.
Al segon període el partit va seguir igualat, sense que cap dels dos equips imposés una dinàmica a l'altre i, com a conseqüència, el partit se'n va anar al descans amb la mateixa diferència que s'havia acabat el primer període, aquest cop 32 a 36.
Reacció local a la segona meitat
El Calvià va tornar dels vestidors amb la lliçó apresa, augmentant la intensitat defensiva per evitar la sorpresa que seria una victòria dels grocs a la seva pista. Arran d'aquesta intensitat, el Mataró Feimat va veure baixar els seus percentatges i acabar el quart amb empat en el marcador, 50 a 50.
A l'últim quart, els balears van seguir exercint de líders i amb una defensa que asfixiava els mataronins va aconseguir agafar la renda suficient per poder guanyar el partit i seguir com a líder. Els mataronins, on va tornar a brillar Serratacó, segueixen en una bona línia per intentar abandonar la zona baixa de la classificació.

Flanigan Calvià 66 – 59 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (10), Guallar (6), Serratacó (14), Cabrera (2), Rodríguez (3), Ventura (-), Romero (6), Espiga (10), Tardio (-) i Miralles (8). 17 de 49 en tirs de 2, 6 de 19 en tirs de 3 i 7 de 12 en tirs lliures.
Parcials: 15-19, 17-17, 18-14 i 16-9.