diumenge, 29 de gener del 2017

Notícies, formació, voluntariat... Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme, 27 de gener de 2017

NOTÍCIES 
Formació. Taller de disseny de projectes 
8, 13 i 15 de febrer, de 19 a 21 h / Espai Gatassa c. Monserrat Cuadrada, 1. Mataró 
L’Agència de Suport a l’Associacionisme organitza una formació bàsica de disseny de projectes per donar a conèixer l’estructura, eines útils, viabilitat i com presentar un projecte.
7 claus per llegir les bases d'una convocatòria 
Les bases de les convocatòries estableixen quins trets han de reunir les propostes presentades. Un article de xarxanet.org us explica els principals aspectes als quals cal parar atenció per decidir si l’entitat es presenta. Seguir llegint...
Consulta el calendari de convocatòries de finançament anuals a nivell de Catalunya 
Cada any hi ha tot un seguit de convocatòries de finançament, subvencions, premis i beques, que es van repetint. És per això que xarxanet.org ha preparat el següent document on les trobareu totes classificades per mesos, àmbits temàtics i tipus de finançament. Seguir llegint...
CRIDES DE VOLUNTARIAT 
Vols conèixer els projectes de voluntariat que hi ha a Mataró? A la ciutat hi ha un ampli ventall de projectes en què podeu col·laborar per construir una societat millor.

Si ets d'una entitat, tens un projecte de voluntariat i vols que les vostres crides es donin a conèixer, t'animem a introduir la informació en el formulari del Portal per tal que la informació arribi a tothom.
REGIDOR DE BARRI 
Ja has demanat hora al regidor de barri? 
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona