dijous, 26 de gener del 2017

El líder és massa repte per al Mataró Feimat

Els mataronins cauen clarament en la seva visita a Menorca

Després de la victòria al derbi contra l'Arenys i acabar amb la ratxa negativa que acompanyava l'equip, els de Charly Giralt tenien un difícil repte a la pista del líder de la categoria, el Menorca. El partit, des de bon principi ja es va veure que no seria gens fàcil i al final del primer quart els grocs ja perdien per 10 punts, 26 a 16.
No millorarien gaire les coses al segon quart, amb el Menorca que seguia dominant i el partit que pràcticament quedava sentenciat al descans, 47 a 32.

Sense resposta a la segona part

Les poques opcions visitants passaven per començar molt bé la segona part, però els balears no es van deixar sorprendre i qualsevol intent de remuntada no va arribar ni a la categoria d'embrió. De fet al final del tercer quart, els 21 punts de diferència per al Menorca eren la màxima fins al moment.
A partir d'aquí, un partit sense història on, per part mataronina, van destacar Serratacó i el fitxatge d'hivern, Cabrera.
Menorca 83 – 60 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (5), Guallar (-), Serratacó (13), Cabrera (9), Rodríguez (15), Ventura (4), Romero (7), Espiga (6), Tardio (2) i Miralles (5). 16 de 47 en tirs de 2, 5 de 21 en tirs de 3 i 13 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 26-16, 21-16, 19-13 i 16-15.
publicat per : tot mataró