El Mataró Feimat no reacciona. Els de Charly Giralt van ensopegar el cap de setmana passat a casa davant el Martorell, tercer classificat, i sumen ja nou derrotes en onze jornades de lliga. Els unionistes, que no van fer un mal partit i van plantar cara un dels equips forts de la categoria, van acabar claudicant per 76-82 i es troben cuers amb només dues victòries, una per sota dels dos equips que té just per sobre.
Els mataronins van estar dempeus durant tot el matx davant un rival que va comandar el marcador en el primer parcial (20-24). Els de la capital del Maresme van estar força encertats de cara a cistella, i això permetia mantenir el pols a un rival d'entitat que al descans marxava 40-45.
A la represa els unionistes van intentar capgirar el marcador. Amb un gran Ike Guallar sota cistella (12 rebots, 10 punts) i l'encert anotador de Serratacó i tavares (16 i 13 punts en total) els mataronins van ajustar el matx al màxim al tercer període: 62-63. En el darrer tram, però, l'encert anotador unionista va baixar un xic i els visitants van estar molt més sòlids sota la pintura per acabar sentenciant 76-82.
publicat per