Els mataronins cauen de forma clara i ja sumen sis derrotes consecutives

•
  • Dilluns, 21 Novembre 2016 18:06
Bàsquet Mataró Feimat - Castellbisbal
Els de Charly Giralt no van poder reaccionar i aconseguir una victòria a la pista del Santfeliuenc per trencar la mala ratxa a lliga EBA i van caure derrotats amb claredat.
Amb un parcial de sortida de 23 a 8, era evident que tampoc seria el dia per als maresmencs que es van veure superats en tot moment, anant a remolc i sense permetre que els jugadors anessin guanyant la confiança necessària per poder remuntar el partit.
Al descans, la diferència ja era de 16 punts, 41-25. Un marcador que ja feia pensar en la impossibilitat d'aconseguir res de profit.
La segona part no va canviar les coses, i tot i trobar una mica més de ritme i fluïdesa anotadora els grocs van veure com el seu rival guanyava els 4 quarts i s'enduia el matx de manera contundent i sense gaires complicacions, provocant la sisena derrota consecutiva del conjunt mataroní.

CB Santfeliuenc 83 – 61 Mataró Feimat
Santfeliuenc: Martín (8), Lliteras (8), Balboa (2), Komakech (5), Rodón (2), Guirao (5), Farfán de los Godos (12), Molina (24), Simon (6), Diop (7), Rodríguez (1) i Kinoshita (3).
Mataró Feimat: Diallo (6), Guallar (11), Serratacó (4), Rodríguez (4), Ventura (6), Viñallonga (5), Romero (4), Espiga (5), Tardio (2), Coll (8), Miralles (6) i Traver.
Parcials: 23-8, 18-17, 23-21 i 19-15.