El Mataró Feimat va sumar el cap de setmana passat la sisena derrota consecutiva de la temporada, aquest cop davant el Santfeliuenc. Els unionistes van perdre per 83-61 i queden ara en la penúltima posició de la classificació amb un balanç negatiu de 2-6 després de nou jornades de lliga. L'equip va començar molt bé amb dos triomfs però ara porta una dinàmica negativa que l'ha enviat als llocs perillosos de la classificació.
El partit es va començar a complicar en el primer quart, on els mataronins van estar molt malament en atac (només 8 punts) i van encaixar un parcial contundent de 15 punts de diferència. Això ho van arrossegar durant tot l'enfrontament, i tot i que al segon període les forces es van ajustar (18-17), la diferència al marcador era notable.
A la represa, més del mateix. Ike Guallar va ser el més inspirat sota cistella, però l'encert anotador dels locals, per sobre del 50% en tirs de 2 i amb un impressionant 11 de 23 en triples, va deixar molt tocat un conjunt unionista que només va anotar quatre tirs fora del perímetre. La tònica a la segona meitat va ser la mateixa, amb parcials equilibrats però un Santfeliuenc més encertat que no deixava remuntar-se i que va acabar guanyant de més de vint punts.
publicat per : www.capgros.com