diumenge, 13 de novembre del 2016

Inscripció GRATUÏTA ESPECIAL I CLÍNIC PLATGES DE MATARÓ

Benvolguts:

El proper dijous 8 de desembre, conjuntament amb l'Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol (ACEB) organitzem el Ier CLÍNIC PLATGES DE MATARÓ, on tindrem de ponents els entrenadors de la casa:  XAVIER MARCÈ, JOAN RUBIO i CHARLY GIRALT.

El Clínic està destinat a entrenadors i serveix com a hores de Pràcticum a tots els nivells dels estudis com a Entrenador.

Per aprofitar-vos del fet que sigui GRATIS, ompliu aquest formulari abans del 30 de novembre.
No deixeu passar aquesta oportunitat, ho teniu millor que mai, a la nostra pista de La Gàbia, també hi podeu assistir tots els Delegats, Jugadors i Familiars de la UEM, amb ganes de seguir aprenent d’aquest esport.
US HI ESPEREM!!



>>> PREM AQUÍ PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ GRATUÏTA >>> 
I Clínic Platges de Mataró

Inscripció ESPECIAL GRATUÏTA pels membres de la massa social de la U.E.Mataró.
FINS EL 30 DE NOVEMBRE. 
Després d'aquesta data s'hauran d'abonar els preus públics.

    Pista de la ‘Gàbia’ - Centre Catòlic Mataró

    La Riera, 110 - 120 Mataró (Barcelona)

    Imagen sin leyenda

    Imagen sin leyenda

    Dijous 8 de desembre del 2016

    10:00 h Xavier Marcè Entrenador superior. 2n entrenador EBA UE Mataró. “Detalls a la zona 2-3” 11:15 h Joan Rubio Entrenador superior. Equips base UE Mataró. “Entrenar avui” 12:30 h Charly Giralt Entrenador superior. Entrenador EBA UE Mataró. “Arribar jugant”

    INSCRIPCIÓ ESPECIAL GRATUÏTA PER A ENTRENADORS, DELEGATS i MEMBRES DE LA U.E.MATARÓ.

    Les demostracions en pista seran realitzades amb la col·laboració de jugadors de la U.E. Mataró. Aquesta activitat valida com tres hores del programa de pràctiques dels cursos federatius de la FCBQ que tenen Bloc de Pràctiques. Tanmateix validarà hores del pràcticum pels alumnes del Curso de Entrenador Superior. Aquesta activitat de formació continuada es podrà validar com a hores del bloc de pràctiques dels cursos dels Ensenyaments d'esports de bàsquet. Es tindran en compte un màxim de tres activitats de formació continuada organitzades per l'ACEB i comptabilitzaran un màxim del 20 % de les hores del bloc de pràctiques Preu del Clínic: 40 € No socis, amb llicència federativa d’entrenador: 15 € Socis ACEB: 5 € Preu especial: 2 entrenadors amb llicència del mateix club: 25 €

    PREU ESPECIAL U.E.MATARÓ: GRATUÏT

    Només per a persones relacionades directament amb el club: Entrenadors, Delegats, Directius, Jugadors/es, Pares, Mares i germans de jugadors.

    DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ GRATUÏTA: 30 de novembre

    Imagen sin leyenda