dissabte, 12 de novembre del 2016

El Mataró Feimat té a casa una nova oportunitat per acabar amb la ratxa de derrotes



S’enfrontarà amb el Castellbisbal, mentre que el Platges ho farà amb el Tarragona i el Mataró Parc Boet contra el Granollers

Els nois de Charly Girarlt tindran aquest dissabte a les 19.45 h, al Palau Josep Mora, una nova oportunitat per acabar amb la ratxa de 4 derrotes consecutives que els han fet caure fins a l'11a posició (de catorze) de la taula classificatòria de lliga EBA.

El seu rival serà el CB Castellbisbal que ocupa la cinquena posició a la taula però amb tan sols una sola victòria més que els mataronins. Així doncs, els grocs, esperen que amb el suport de l’afició aconsegueixin, per fi, recuperar el camí de la victòria.

El Platges buscarà guanyar per no perdre de vista el grup capdavanter
Després de la derrota, el cap de setmana passat davant del Physic Igualada, les noies d'Adrià Castejón tindran una bona oportunitat per tornar a sumar una victòria davant del Tarragona Bàsquet, dissabte a les 17.45 al Palau Josep Mora.

Bàsquet fem Platges Mataró - Cerdanyola

A priori, el seu rival és més assequible que el de les últimes jornades, ja que les tarragonines ocupen la vuitena posició a la taula (de deu equips) amb tan sols dues victòries al seu sarró, al grup 2 de Copa Catalunya.

Publicat per

11 de noviembre de 2016