dissabte, 5 de novembre del 2016

Full informatiu

Encarem la recta final dels actes del centenari. A partir d’aquest mes de novembre totes les activitats aniran relacionades amb els nostres Pastorets, que també fan 100 anys. Aquesta setmana hem iniciat el muntatge de l’espectacle a nivell tècnic i segueixen els assajos que ja van començar el mes passat. Us convidem a participar en tots aquests actes i a sentir-vos partícips del Centenari.
Aquest proper diumenge 6 de novembre tenim sessió doble d’activitats del centenari. La xerrada vermut al matí i el concert del CD d’Els Pastorets de Mataró a la tarda.
XERRADA-VERMUT

Tanquem el cicle de les xerrades-vermut que vam iniciar el passat mes de març. Han estat 6 sessions on hem pogut escoltar i compartir l’experiència de persones que després de passar per Sala Cabanyes van trobar en l’afició una manera de guanyar-se la vida. En aquesta ocasió tindrem entre nosaltres en Jordi Bosch, en Boris Ruiz i en Pere Angles que ens parlaran de la seva trajectòria dalt dels escenaris. Aquesta última xerrada serà moderada per Toni Cabré.

Lloc: Espai Alarona
Hora: 12h
CONCERT DEL CD D’ELS PASTORETS DE MATARÓ

El mateix diumenge a les 18h tindrà lloc el Concert de presentació del CD d’Els Pastorets de Mataró. Aquell dia, el Cor Ciutat de Mataró i l’Orquestra i el Cor Participatiu d’Els Pastorets de Mataró interpretaran les cançons de l’espectacle, referent del Nadal a Mataró.

Lloc: Teatre Monumental
Hora: 6 de la tarda

Entrades: 10€ a 
https://entradesculturamataro.cat/acte/els-pastorets-de-mataro-6672
Direcció Musical: Jordi Lluch
Direcció Artística: Dani Álvarez i Josep Fadó

Totes aquelles persones que vulgueu comprar el CD podreu fer-ho per 15€ en horari de taquilla a la Sala Cabanyes.

TROBADA SATANASSOS

Com ja us hem anunciat en anteriors fulls informatius, el proper 20 de novembre a les 11 del matí tindrà lloc la 3ª trobada de Satanassos a casa nostra. Ja tenim confirmats 15 Satanassos d’arreu del país. Els que no us hagueu apuntat de voluntaris o de tècnics encara teniu temps de fer-ho. Només heu d’enviar un correu electrònic a activitatsocial@salacabanyes.cat. Aquelles persones que vulgueu assistir de públic podreu passar a recollir les entrades (gratuïtes) els propers dies 18 i 19 de novembre, de 20h a 21h, a la taquilla de la Sala, fins a exhaurir les localitats.

EXPOSICIÓ

Com bé sabeu, el proper 26 de novembre s'inaugurarà l'exposició del centenari d'Els Pastorets de Mataró, sota el títol "Qui sóc vull contar-vos... 100 anys de Pastorets de Sala Cabanyes"
Dita exposició pretén donar al visitant, una visió de diferents punts de vista del que són Els Pastorets, així com poder observar documentació i material original que han format o formen part de l'espectacle.
L'exposició és una coproducció amb l'Ajuntament de Mataró i estarà ubicada alMuseu de Mataró, Can Serra (darrere l'ajuntament) fins el mes de març.
Properament rebreu més informació sobre l'acte d'inauguració així com l'hora exacte que tindrà lloc.
PASTORETS AL PALAU DE LA GENERALITAT

Dins els actes del centenari dels pastorets de Folch i Torres, que també s'està celebrant aquest any 2016, s'ha organitzat una representació d'Els pastorets de del mateix autor a diferents espais del Palau de la Generalitat. Per donar cabuda a totes les entitats o seccions teatrals, han convidat un pastor de cada un dels grups teatrals que fem pastorets (sigui quin sigui l'autor) per poder participar-hi en el moment de fer l'ofrena al naixement. En aquests moments estem gestionant la persona que hi assistirà en representació dels pastors i de l'entitat.
VENDA D’ENTRADES D’ELS PASTORETS DE MATARÓ

A partir de la setmana que ve es posaran a la venda les entrades. Per a la representació especial del 25 de desembre ja us passarem més endavant tota la informació detallada.
LOTERIA DE NADAL
Encara ens queda loteria per vendre, tots aquells que no en tingueu podeu posar-vos en contacte amb l’Esther Ariño per demanar-li (activitatsocial@salacabanyes.cat)

La recollida dels diners serà el 15 de desembre de 20h a 21.30h.
Copyright © 2016 Sala Cabanyes. Tots els drets reservats.

Heu rebut aquest correu com a soci o sòcia de Sala Cabanyes. Les vostres dades de contacte estan incorporades en un fitxer del qual és responsable Sala Cabanyes, amb la finalitat de relacionar-nos amb vosaltres i fer-vos arribar informació sobre la programació, activitats culturals i altres informacions de la Sala. En cap cas les vostres dades seran cedides a altres persones físiques o jurídiques sense el vostre consentiment, a excepció que una llei ho prevegi preceptivament. D’acord amb la Llei orgànica 15/1999 teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel·lar-la, oposar-vos a tractaments i en el seu cas, revocar el vostre consentiment, escrivint a la nostra adreça postal: La Riera, 110, 08302 - Mataró. En qualsevol moment podeu esborrar-vos de la llista  o  actualitzar les vostres preferències