dimecres, 2 de novembre del 2016

El Mataró Feimat no trenca la mala ratxa i torna a caure

Els grocs han caigut davant un Grup Barna que s'ha mostrat superior al llarg de tot el partit

Els de Charly Giralt no van poder retrobar-se amb la victòria aquest diumenge al Josep Mora i van encaixar la tercera derrota consecutiva a lliga EBA, aquest cop davant el Grup Barna que, d'aquesta manera, supera els mataronins a la taula.
El partit ja no va començar bé pels grocs, que de bon començament ja es van veure al darrere en el marcador, sense trobar solucions ofensives. La dinàmica es va mantenir en el segon quart, tot i trobar més fluïdesa anotadora, el rival sempre es va mostrar superior a la pista. Al descans, el marcador assenyalava un 37 a 45 favorable al Grup Barna.
La segona part, un calc de la primera
No van millorar les coses després del descans, repetint la tendència de la primera part. En el tercer quart, l'atac tornava a tenir problemes, malgrat una nova gran actuació de Serratacó, sumant 19 punts al final del partit.
A l'últim quart, tot i tornar a millorar ofensivament, el Grup Barna va seguir mostrant-se superior, dominant el període i tancant el partit 70 a 87. Els de Giralt, amb aquesta derrota, cauen a mitja taula de la classificació.
Mataró Feimat 70 – 87 Grup Barna

Mataró Feimat: Diallo (11), Guallar (0), Serratacó (19), Rodríguez (10), Ventura (0), Viñallonga (1), Romero (7), Espiga (9), Tardio (0), Coll (1), Miralles (6) i Traver (6). Tirs de 2: 14 de 35; Tirs de 3: 10 de 33; Tirs lliures: 12 de 17.
Grup Barna: Pla (3), Pérez (11), Puerta (5), Rabaseda (7), Aquirrezabala (12), Artus (4), Capellas (2), Gimeno (6), Martínez (22) i Ramos (15).
Parcials: 14-19, 23-26, 12-15 i 21-27.