dijous, 6 d’octubre del 2016

Victòries del Feimat Mataró i el Mataró Parc Boet en el seu inici de lliga



El bàsquet masculí es posava en joc aquest cap de setmana. Victòria pel Feimat davant el Collblanc per 84 a 71, en el seu debut a lliga EBA. Per la seva banda , en Copa Catalunya, el Mataró Parc Boet també es va estrenar amb victòria, en aquest cas per 78 a 85, a la pista del CN Sabadell.

El retorn unionista a la lliga EBA cinc anys després es salda amb victòria clara contra tot un Collblanc, per 84 a 71. Ja des del principi del partit el Mataró Feimat va començar fort, encertat i intens. El primer quart es va tancar amb un incontestable 29 a 13. Bo i la diferència el Collblanc va reaccionar i entre el segon quart, on van recuperar 10 punts de diferència, i el tercer, van tornar a entrar dins el partit per pressionar als mataronins. El Feimat va saber mantenir-se i un altre quart d'alt voltatge, el darrer, on van fer 27 punts, va deixar vist per sentència el resultat.

Santi Serratacó va liderar als grocs amb una de les seves millors actuacions com a unionista: 28 punts en 30 minuts, 3 assistències i 9 faltes rebudes: total de 33 de valoració. David Romero va ser l'altre gran protagonista amb 22 punts, 4 triples de 5 intents i 27 de valoració. Entre els dos van fer 50 dels 84 punts. I és que els punts se'ls van repertir entre 7 dels 12 que van jugar. L'aventura del Feimat a EBA comença de la millor manera possible.

Publicat per
5 d’octubre de 2016

Anna Gual