dijous, 6 d’octubre del 2016

Les noies del Platges segueixen enratxades

El femení de la UEM suma el tercer triomf i és colíder amb el CBS Barça

Bàsquet fem Platges Mataró - JE Terrassa
Abans del retorn de la Lliga EBA, es va jugar el partit del femení, entrenat per Adrià Castejón, i que promet moltes emocions i alegries aquesta temporada. Les noies del Platges rebien el Jet Qsport de Terrassa, equip al que van superar en un partit amb molt pocs punts però alegria final per a les grogues.
El partit va ser molt igualat (26-25 al descans), però un millor tercer quart de les locals (amb un parcial de 12-7) va permetre encarar el darrer període amb 6 punts de marge. En un partit amb registres anotadors baixos, van aconseguir assegurar el triomf gràcies a l'encert de Cárceles i Harris, amb 15 i 13 punts respectivament.
PLATGES DE MATARÓ 47-42 JET QSPORT
PLATGES DE MATARÓ: Kador (1), Gómez, Ford (7), Hurtado (3), Murat, Anna Garcia, Magriñà (4), Eva Garcia (4), Lledó Cárceles (15), López, Harris (13) i Keohe.
PARCIALS: 29-13, 10-20, 18-21, 27-17.