El Mataró Feimat va tornar a la Lliga EBA per la porta gran. El conjunt mataroní debutava a la nova categoria davant un clàssic com el Collblanc, i els mataronins van presentar la temporada oficial davant la seva afició amb un contundent triomf per 84-71. Els unionistes es col·loquen segons, només un rival té millor bàsquet-avarage, i presenten una targeta de visita que té noms molt coneguts: Santi Serratacó amb 28 punts i David Romero amb 22 punts van ser els jugadors més destacats.
El partit va començar molt bé pels interessos del Mataró Feimat, que va trencar el matx en el primer parcial amb un 29-13 sorprenent. L'equip es feia fort en el rebot defensiu i mostrava un bon percentatge d'encert: per sobre del 60% en TC i gairebé un 50% en triples. Malgrat tot, en el segon període el Collblanc va retallar distàncies amb un parcial de 10-20.
Els mataronins van seguir patint en el tercer període (18-21) davant un rival que s'estava menjant l'avantatge del primer quart i que es feia fort sota la pintura, però en el darrer període els unionistes van recuperar el seu millor joc tant en atac com en defensa, van obrir escletxa i van acabar guanyant de 13.
publicat per : http://www.capgros.com/