El Mataró Feimat retorna a la Lliga EBA de forma espectacular

Ha superat un prestigiós equip com l'AE Collblanc Aracena de forma clara

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 02 Octubre 2016 23:29
El diumenge a la tarda al Palau Josep Mora era dia de festa, ja que retornava la Lliga EBA després de cinc anys d'absència. I la festa ha estat completa perquè el Mataró Feimat ha aconseguit un brillant triomf per 84-71 davant un potent rival com és l'AE Collblanc Aracena, que la temporada passada va jugar les fases d'ascens a Lliga LEB.
Bàsquet Mataró Feimat - Collblanc
L'equip de Charly Giralt va sortir molt ben mentalitzat i va fer un primer quart estratosfèric clavant-li un parcial de 29-13 a un experimentat equip com és el del Baix Llobregat, que no trobava la manera de superar la bona defensa local i d'aturar el joc ofensiu dels grocs.
Però estava clar que la reacció dels visitants havia d'arribar i al descans ja havien escurçat la diferència a només sis punts, aprofitant les excessives pèrdues de pilota dels locals. I per tant tot quedava obert, i més quan al tercer quart la diferència ja es va quedar en tres punts.
Però al tram final va sorgir novament el millor Mataró Feimat de la mà d'un explosiu Santiago Serratacó i d'un David Romero que va estar molt bé en els triples, i també prop de la cistella (va fer un global del 80% en tirs de camp), i la diferència va tornar a augmentar per poder tenir un final força tranquil.
MATARÓ FEIMAT 84-71 AE COLLBLANC ARACENA
MATARÓ FEIMAT: Diallo (119; Guallar (4), Serratacó (28), Eduard Rodríguez (8), Viñallonga (7), Romero (22), Espiga, Tardío, Coll (4), Miralles, Foster i Traver.
PARCIALS: 29-13, 10-20, 18-21, 27-17.

Impressions del tècnic del Mataró Feimat

En Charly Giralt s'ha manifestat molt content d´aquest inici, i té clar que és el reflex del gran treball i l'esforç que es fa en cada entrenament per part de tots. Però tot i aquest inici perfecte sap que és un cami llarg i encara ens queda molt per millorar per aconseguir els seus objectius.
Diu que una de les claus del partit van ser l'alt ritme de joc que va imposar el seu equip des del principi, sabedors que, encara que ells tenen jugadors molt bons i amb molta més experiència, no es trobarien còmodes amb aquest estil de joc. Però sobretot en la gran defensa realitzada per part de tots els jugadors, aconseguint parar tots el arguments ofensius del Collblanc. Si a això se li suma l´encert necessari en els finals de partits com aquest, doncs ens trobem amb la primera victoria a EBA i davant de la nostra afició.