El Mataró Feimat va encaixar diumenge la primera derrota de la temporada en el partit que van disputar al Josep Mora davant el  Calvià. Els mataronins, que arribaven a la tercera jornada invictes, van acabar claudicant davant un rival que va capgirar la situació en el darrer període i va estar molt més encertat en la pròrroga. L'esplèndid partit de Serratacó -i ja en van tres- amb 30 punts i un 65% d'encert en tirs de camp no va ser suficient per impedir la primera ensopegada del curs i la primera a casa.
Els unionistes van agafar els primers avantatges en un tram inicial de partit on va haver-hi alternatives constants al marcador. El Calvià, que no venia amb un bon inici de temporada després de sumar una derrota en un partit de lliga, buscava el seu primer triomf a terres mataronines. El 18-17 ho deixava tot obert. El segon període va servir perquè els locals ampliessin la diferència fins els vuit punts al descans gràcies a ajustaments en defensa que van impedir segones jugades del Calvià.
A la represa el partit semblava ja sentenciat. Un Feimat molt encertat (33% de triples amb 7 de 21 en el total) seguia comandant el marcador i obrint forat al lluminós. 22-17 i victòria parcial de 13 punts. Això, però, no duraria gaire. El Calvià va provar sort amb el tir exterior i amb un encert important en moments clau de jugadors com Matemalas i Argos, i això va provocar que clavessin gairebé 30 punts en un parcial i empatessin el partit. A la pròrroga, els visitants van estar molt més sencers i amb la moral pels núvols després d'aixecar un matx que s'havia posat magre, per endur-se finalment el triomf per 82-90.