dissabte, 8 d’octubre del 2016

El Centre Catòlic de Mataró present a la Mostra d'Entitats

La Mostra d'Entitats tindrà lloc aquest dissabte

La Plaça de Santa Anna i la Riera acolliran aquest dissabte la Mostra d’Entitats de Mataró. La cita, que es va haver de suspendre el passat mes de juny pel mal temps, és un espai de trobada de moltes de les entitats que conformen el teixit associatiu de la ciutat. A l’hora, també serveix per donar a conèixer la feina que fan als mataronins i que aquests s’animin a formar part d’alguna de les associacions, tal i com explica Quim Fernández, és el regidor de Participació.
En total s’hi instal•laran 65 carpes entre la plaça Santa Anna i la Riera que representaran a una vuitantena d’entitats de la ciutat. N’hi ha d’esportives, culturals, veïnals o educatives que exposaran quina és la seva activitat, però també faran exhibicions, tallers i actuacions. L’oferta es complementa amb un stand del mateix servei de Participació i el que tindrà aquesta casa Mataró Ràdio.
En aquest sentit, explicar que el Viu la Vida, el magazine matinal de la ràdio farà una edició especial del programa. Serà de 12h a 14h a la Plaça de Santa Anna.

publicat per
http://mataroradio.cat