dissabte, 8 d’octubre del 2016

ACTIVITATS DEL 7 AL 13 D'OCTUBRE

VI Mostra d'entitats de Mataró 
Dissabte 8 d'octubre / Plaça Santa Anna i La Riera

En aquesta edició de la Mostra d’Entitats, s’hi han inscrit 65 entitats de diferents àmbits: solidaritat, esports, veïnals, culturals, lleure, immigració, sociosanitari i medi ambient, que les podreu trobar aquest dissabte.

Durant tota la jornada les entitats participants han organitzat diversos actes en diversos espais. Hi haurà exhibicions i tallers en els espais de jocs i activitats. A més d'actuacions a l'escenari i una cercavila - batucada.

Una de les novetats d’enguany serà una enlairada de globus en solidaritat amb els refugiats, una proposta del Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència.
Properament... VII Mostra d'entitats de Cerdanyola 
Diumenge 16 d'octubre, a la plaça Onze de Setembre, de 10 a 14 h es realitzarà la VII Mostra d'entitats de Cerdanyola on es realitzaran exhibicions de dansa, tallers, jocs i una cercavila.
RECURSOS. Formació 
Taller sobre comptabilitat bàsica per a associacions 
Taller teòric i pràctic per a conèixer el balanç de situació, el compte de pèrdues i guanys, els principis generals de comptabilitat, la comptabilitat analítica, el pressupost, la liquidació i la memòria econòmica i comptes anuals.

Realització: 24 i 26 d'octubre de 19 a 21 h
Lloc: Espai Gatassa
Període d'inscripció: del 10 al 17 d'octubre

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a participacio@ajmataro.cat o bé trucar al93 758 26 68.
Debat sobre educació i ciutadania crítica 
Dijous 13 d'octubre, a les 19 h / Espai Gatassa c. Josep Monserrat Cuadrada, 1. Mataró
Debat sobre la taula temàtica realitzada el passat dimecres 5 d'octubre liderada per Joan Subirats (doctor en Ciències Polítiques), Antoni Aguilar (professor de filosofia i director de l'Escola Pia Santa Anna) i Raquel Font (periodista).
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
REGIDOR DE BARRI 
Ja has demanat hora als Regidors de barri? 
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona