dimarts, 18 d’octubre del 2016

El Calvià trenca la imbatibilitat del Feimat Mataró

El Feimat Mataró perd la imbatibilitat al caure davant el Calvià per 82 a 90. Els mataronins no van saber mantenir l’avantatge de 13 punts que tenien en el marcador a finals del tercer quart i van deixar la porta oberta al Calvià, qui ho va aprofitar i amb un parcial de 16 a 29 es va acabar per emportar el partit.

Prèviament el conjunt local s’havia adjudicat els 3 períodes anteriors, el primer per un ajustat 18 a 17, el segon per 18 a 11, deixant un 36 a 28 al descans, i el tercer per 22 a 17.

Amb aquesta derrota els mataronins perden las seva condició d’invictes i se situen amb un balanç de dues victòries i una derrota. En aquest sentit explica el tècnic, que tot i estar molt orgullós de l’entrega del seu equip, en algun moment s’havia de notar són nouvinguts a la categoria. Ara ja cal, diu, pensar en el proper partit.

Destacar per part del conjunt mataroní, una vegada més, a Santi Serratacó, màxim anotador amb 30 punts.