dissabte, 17 de setembre del 2016

Pasarela Mataró i Arenys Bàsquet s'enfronten a la primera jornada de Copa CatalunyaAquest cap de setmana comença la Copa Catalunya femenina de bàsquet, que en el seu Grup 2, té dos representants maresmencs, el Pasarela Mataró i l’Arenys Bàsquet, que precisament es veuran les cares diumenge a dos quarts de 5 de la tarda al Palau Josep Mora. Un duel entre dos conjunts que s'han reforçat de valent aquest estiu i que aspiren a accedir al grup de la pugna pel títol, a la 2a fase de la competició. Adrià Castejón i Joel Seira segueixen com a entrenadors dels respectius equips.

Un equip, el que entrena aquesta temporada Adrià Castejon molt renovat, amb diverses cares noves. El Pasarela Mataró ha incorporat a quatre jugadores americanes, que oferiran múscul, qualitat i alternatives a la pissarra de Castejón. I de les quatre, pel que s'ha vist, destaca Marquisha Harris.

El de diumenge serà un partit internacional, perquè els arenyencs mantenen la sèrbia Bojana Kovacevic, a és de fer també dues incorporacions estrangeres més.

Publicat per
http://mataroradio.cat
Dv, 16/09/2016 - 13:41

post author icon Francesc Andrés