divendres, 23 de setembre del 2016

El Platges femení s'estrena amb una treballada victoria

Les debutants Magriña i Kador claus en la victòria davant l'Arenys Bàsquet

Victòria més que treballada per les noies d'Adrià Castejón en el debut a Copa Catalunya d'aquest temporada 2016-17 per 62 a 59 davant l'Arenys Bàsquet, en un partit que ha mantingut la incertesa fins als últims instants.
L'enfrontament va començar bé per les grogues, amb un parcial de sortida de 12-3 després dels 5 primers minuts de joc. A poc a poc, però, les visitants van anar retallant la diferència, fins arribar al final del primer quart 15 a 8.
El segon quart no va millorar per a les mataronines, que van encaixar un parcial de 0-9 fins a situar-se per darrera al marcador, 17 a 19, tot i que es recuperarien de seguida i, fins al descans, el partit es mostraria molt igualat, com ho demostra el 30 a 29 amb què s'arribava al descans.
Bàsquet fem Platges Mataró - Arenys
Castejón donant ordres a les seves jugadores durant un temps mort. Foto: Daniel Ferrer

Un últim esforç que va pagar els seus rèdits
La segona part seguiria la mateixa tònica, però les locals cada cop es trobaven més a gust, i dominaven el partit per 4 punts just abans de començar l'últim quart, 39-43.
A l'últim quart, tot i tornar a trobar més fluïdesa anotadora, no acabaven de donar el pas per recuperar el comandament del partit i quan faltaven 5 minuts seguien un punt per sota (50-51). Va ser aquí on l'últim esforç local, amb un gran rendiment de les debutants Ari Magriña i Hanna Kador, totes dues amb 19 punts i 7 rebots, va acabar decantant el partit del costat mataroní, amb el 62-59 final.

Platges Mataró 62 – 59 Arenys Bàsquet
Mataró: Kador (19), Gómez (0), Ford (7), Murat (2), García (0), Magriña (19), García (0), Cárceles (8), Martínez (1), Alises (0), López (1) i Keohe (5).
Arenys: Landbach (8), Gibert (0), Balmes (6), Casarramona (7), Caballero (4), Capa (5), Arola (10), Kovacevic (14), Massó (0) i Redmon (5).
Parcials: 15-8, 15-21, 9-14, 23-16.