dissabte, 25 de juny del 2016

VI MOSTRA ENTITATS - 8 d'octubre, nova data

JUNY ASSOCIATIU
VI MOSTRA ENTITATS - 8 d'octubre, nova data 
El passat 18 de juny es va haver de suspendre la VI Mostra d’Entitats per causes meteorològiques. El grup promotor ha valorat que és important no perdre l’energia que les 75 entitats i l’organització hem dipositat per tal de que aquesta mostra tingui un pes important a la ciutat.

És per això que s’ha decidit realitzar la VI Mostra d’Entitats el dissabte 8 d’octubre. En aquest cas, convidem a totes les entitats de la ciutat a participar-hi!
ACTIVITATS DEL 24 AL 30 DE JUNY 
Nit lúdica 
Dissabte, 24 de juny, 22.30 h / Espai Jove Pla d'en Boet Av. de Francesc Macià, 103. Mataró
Vetllada amb jocs de taula moderns en un ambient distès i agradable en què pot participar tothom que ho desitgi de manera gratuïta.
Ho organitza: Asociació Juvenil Club de Rol Banshee Errante

La descoberta catalana d'Amèrica. Crònica d'una falsificació: Proves, documents i raons 
Dimecres, 29 de juny, 19.30 h / Sala d'actes de la Fundació Iluro c. Santa Teresa, 61. Mataró 
Conferència - col·loqui a càrrec de l'escriptor Jordi Bilbeny.
Ho organitza: Associació de veïns Mataró Centre.
Amb el suport de: Ajuntament de Mataró i Fundació Iluro.
Xerrada "Dones i joves a l'Afganistan" 
Dijous, 30 de juny, 20 h / Sala d'actes de la Fundació Iluro c. Santa Teresa, 61. Mataró
Xerrada a càrrec de Nadia Ghulam Dastgir.
Ho organitza: Fundació Grup Tercer Món Mataró i Justícia i Pau del Maresme.
Amb el suport de: Ajuntament de Mataró i Fundació Iluro.

VOLUNTARIAT
Escola d'estiu del voluntariat 2016
L'escola d'estiu del voluntariat és un espai de formació organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i dut a terme per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Les formacions de l'escola d'estiu volen aportar coneixements i competències a les persones implicades en les entitats de voluntariat i en el món associatiu, amb la finalitat de fer-los créixer i apoderar-los sobretot atenent el tipus de tasca que duen a terme en el sí de l’entitat.
Aquest any conformen el programa 47 accions formatives: 30 cursos presencials, 3 formacions en línia i 14 tallers presencials.

Les formacions a cadascuna de les poblacions i a través de l'aula virtual, es duran a terme entre el 30 de juny i el 17 de setembre, amb dos moments forts de formació que es situen els dies: 30 de juny, 1 i 2 de juliol i els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Aquest any 2016 l'Escola d'Estiu del Voluntariat es durà a terme de manera presencial aBadalona, Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Sabadell, Tarragona i Tortosa

Vols participar en el voluntariat de Santes 2016?
A menys de 2 mesos per Les Santes 2016 cal concretar diferents aspectes de la organització de la festa. Un dels destacats és el voluntariat que ja sigui per un acte en concret com durant totes Les Santes és cabdal pel bon funcionament d’aquestes, i sobretot pel valor que aporta amb la seva participació. Les tasques que garanteixen el desenvolupament de la Festa Major estan planificades i concretades segons les necessitats de muntatge, serviments, coordinació, servei d'ordre i suports als actes, entre d'altres 
Vols passar un estiu solidari? Mulla't amb nosaltres
La Fundació Llars d'Amistat Chesire, Llar Pla d'en Boet necessita voluntaris per ajudar al bany adaptat de persones amb mobilitat reduïda. Durant els mesos de juliol i agost els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12h.
Per més informació:
937575342 / ts.pladenboet@llarsamistat.org
RECURSOS
Més informació sobre cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona 


Cancel•lar Subscripció