divendres, 24 de juny del 2016

El Pasarela Mataró incorporarà a una altra nord americana per suplir la baixa de Dixon

El Pasarela Mataró incorporarà a una altra nord americana per suplir la baixa de Dixon

Després de canviar mig equip la temporada passada, el nou projecte del Pasarela Mataró opta per mantenir un xic més l'estabilitat i continuar amb la gran part de la plantilla. En la visita d'Adrià Castejón als estudis d'm1tv, ha confirmat la continuïtat de jugadores com Teresa Gómez, Sandra López o Tania Hurtado. A aquest bloc s'hi sumen dues noves cares: Eva Garcia, i Lledó Cárceles.
En canvi, també hi ha dues baixes confirmades. Es tracta de María Cordón, que després d'una temporada a Mataró marxa al Joventut Les Corts, que a assolit l'ascens a Lliga Femenina 2, i de Sheila Dixon, que emprèn el mateix camí que va fer la temporada passada Gianna Woods i deixa la Unió per jugar al Barça Sant Feliu. Bo i la marxa de Dixon, el Pasarela seguirà tenint accent americà. Així ho ha corroborat el tècnic tot i no voler desvetllar cap nom.
Castejón també ha deixat clar que mica en mica l'equip pot anar marcant la línia d'estil propi que busca tot i comptar amb talent no format al planter de l'entitat.

publicat per
http://mataroradio.cat